Schobert Norbi tündérkéjével pózolt

Forrás: Facebook/Norbi update -
Rubint Réka Schobert Lara Amerika Schobert Norbert tengerpart tündér nyaralás fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomnyaralásáról osztott meg meghitt családi pillanatot a fitneszguru.

Schobert Norbi családját Amerikába vitte kikapcsolódni. Felesége, Réka pedig már megmutatta bakancslistája egyik állomását és azt, hogyan kell kőkeményen edzeni nyaralás alatt. Norbi azonban eddig még nem kényeztette rajongóit fotókkal, most mégis megszületett az apa-lánya tengerparton pózolós közös kép, íme:

Forrás: Facebook/Norbi update

„Az én kis Tündérem és a vén trotty, csak az + 32 év ne lenne" – írta a kép mellé Norbi.

Gordon Ramsay fia a sztárszakács kiköpött másahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gordon-ramsay-fia-nagyon-hasonlit-apjara-a-sztar-szakacsra.htmlA szigorú sztárszakács és fia között egészen elképesztő a hasonlóság.CsaládOrigoOdavan a kubai "gyereksörért" Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gombos-edina-kislanya-mirike-imadja-a-kubai-edes-malata-italt.htmlGombos Edina kislánya, Mirike egyszerűen odavan azért a rendkívül egészséges kubai édeskés maláta italért, amit anyukája csak "gyereksörnek" nevez. CsaládOrigoCharlize Theron egy újabb baba örökbe fogadásával enyhíti szerelmi bánatát?http://www.life.hu/csalad/20150801-sean-penn-exnoje-charlize-theron-ujra-anya-lesz.htmlHa hinni lehet a híreszteléseknek, Charlize Theron immár kétgyermekes anyuka. Kisfia, James érkezése után három évvel ugyanis egy kislányt is örökbe fogadott. Család--Sokévnyi próbálkozás után kislányt vár Mark Zuckerberg feleségehttp://www.life.hu/csalad/20150731-evek-ota-probalkoztak-de-most-gyermeket-var-a-zuckerberg-hazaspar.htmlA Facebook alapítójának közösségi oldala szerint hamarosan kislánnyal bővül a családjuk. Mark Zuckerberg felesége, Priscilla ugyanis több sikertelen próbálkozás után végre várnadós.Család--Eladnák Kordáék feje fölül a házukathttp://www.life.hu/csalad/20150731-korda-gyorgy-zenesz-es-balazs-klari-enekesno-velencei-hazat-engedely-nelkul-arulja-egy-internetes.htmlTavaly még eladó volt a Korda házaspár gyönyörű velencei otthona, mára azonban úgy döntöttek, mégis megtartják az ingatlant, melyet az inteneten engedély nélkül árul egy cég.Család--Bálint Antónia gyereke néha kap egy tockosthttp://www.life.hu/csalad/20150730-balint-antonia-gyereke-neha-kap-egy-tockost.htmlBálint Antónia szerint néha ráfér a gyerekekre egy-egy pofon.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.