Charlize Theron egy újabb baba örökbe fogadásával enyhíti szerelmi bánatát?

Forrás: AFP/Jason Kempin -
örökbefogadás Sean Penn Charlize Theron gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hinni  lehet a híreszteléseknek, Charlize Theron immár kétgyermekes anyuka. Kisfia, James érkezése után három évvel ugyanis egy kislányt is örökbe fogadott. 

August a neve annak az afroamerikai kislánynak, akit a gyönyörű világsztár egy hónapja örökbe fogadott nem sokkal azt követően, hogy Sean Pennel való hatalmas szerelme véget ért.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Egyes források tudni vélik, hogy a színésznő éppen negyvenedik születésnapja előtt, augusztusban döntötte el, hogy örökbe fogad egy második gyermeket is, akire már régóta vágyott. Talán az új jövevény enyhíti szerelmi bánatát, ami a Sean Pennel való szakítás miatt gyötri.

Szoptatásra fel! Cicis szelfikkel támadnak a sztáranyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150730-augusztus-1-az-anyatejes-taplalas-vilagnapja-szoptatos-sztar-szelfik.htmlAz Egészségügyi Világszervezet 1992-ben nyilvánította augusztus 1-jét az Anyatejes Táplálás Világnapjává, augusztus első hetét pedig a Szoptatás Világhetévé. A WHO, az UNICEF és számos egyéb egészségügyi szervezet világszerte azt javasolja, hogy a gyermekeket legalább hat hónapos korukig kizárólag anyatejjel táplálják.CsaládOrigoHihetetlen! A testvérének néz ki, pedig az anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20150801-a-testverenek-nez-ki-pedig-az-anyukaja.htmlA 42 éves anyukát és 14 éves lányát állandóan testvéreknek nézik. Nem is csoda, hiszen az anyuka valóban nagyjából 25-nek néz ki.CsaládThinkstockNádai Anikó: "Furcsa érzés, hogy nemsokára én is valakinek az anyukája leszek"http://www.life.hu/csalad/20150801-nadai-aniko-oszinten-vallott-az-anyasagrol.htmlNagyon őszintén és meghatóan vallott az anyaságról az ÉNB egykori sztárja, Nádai Anikó, akinek bármelyik pillanatban megszülethet első kisgyermeke. CsaládOrigoBálint Antónia gyereke néha kap egy tockosthttp://www.life.hu/csalad/20150730-balint-antonia-gyereke-neha-kap-egy-tockost.htmlBálint Antónia szerint néha ráfér a gyerekekre egy-egy pofon.Család--Tündéri videó! Focizni tanítja féléves kisfiát Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150730-shakira-enekesno-pique-felesege-focizni-tanitja-feleves-kisfiat.htmlAz énekesnő és Gerard Piqué kisfiai imádnak apukájuk meccsére járni, így az sem csoda, hogy a szülők máris focizni tanítják a gyerekeket.Család--Endrei Judit idősek otthonába költözikhttp://www.life.hu/csalad/20150730-endrei-judit-musorvezeto-nem-akar-lanyai-terhere-lenni-idos-koraban-ezert-otthonba-koltozik.htmlA legendás műsorvezető elhatározta, hogy időskorában beköltözik egy otthonba.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.