Reagált a vádakra Jessica Alba, akit megtámadtak a rajongói

Forrás: Instagram/ Jessica Alba -
vád égési sérülés napvédő Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy tündéri Instragram fotóval és egy hosszú üzenettel reagált azokra a vádakra, melyek a cége által piacra dobott napvédő krémek miatt érték a napokban.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Jessica Albát csúnyán beégette a napvédő krém, a termékre ugyanis, amitől gyerekek és felnőttek is leégtek, több százan panaszkodtak az interneten.

Forrás: Instagram/ Jessica Alba

„Megvédeni a szeretteinket – ezért találtuk ki a Honest Company-t. Szülőként nagyon fáj azt hallani, hogy rossz tapasztalatok születtek a termékünkről. Mi azért fejlesztjük Christopher Gavigannal a krémet, hogy megvédjük saját gyerekeinket, Honort, Havent, Luke-ot, Evie-t és Poppy-t a parkban, a medencében, és mindenhol a szabadtéren. Komolyan vesszük a napvédelmet” - írta cuki Instagram fotója mellé Jessica Alba. A színésznő és társa egyébként egy hosszú levelet is megfogalmaztak, amit a termék honlapján tettek közzé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.