Napi cuki! Unokája kérésére lett koszorúslány a 89 éves nagyi

Forrás: Sweetwater Portraits -
nagymama esküvő koszorúslány fiatal kérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christine Quinn-nek nem kellett sokat gondolkodni rajta, hogy kiket kérjen fel koszorúslánynak. Ő azonnal a legjobb barátnőire gondolt – így került képbe a nagyi is.

„Annyi idős vagy, amennyinek érzed maga! Én ma fiatalnak érzem magam” – mondta az esküvő napján a 89 éves Betty Govern, aki csodálatosan festett a sötétlila ruhában.

Forrás: Sweetwater Portraits

„Elképesztő humorérzéke és életszemlélete van. Mindenki imádja őt” – nyilatkozta a menyasszony, aki nagyon remélte, hogy igent mond nagymamája a felkérésre. Betty nagyon szerény, és nem szeret a társaság középpontjában lenni, ennek ellenére nem tudott nemet mondani unokájának. Jobb döntést nem is hozhatott volna, ugyanis egész nap elragadó volt és boldog, ráadásul végigtáncolta az estét.

Forrás: Sweetwater Portraits
"Anya, te egy 8-as csaj vagy a 10-ből" - Anyutest helyett bombanőre vágynak a férjek?http://www.life.hu/csalad/20150806-ligyija-ivanovna-blogger-a-strandon-csajokat-mustrazo-ferfiakrol-ir.htmlLigyija Ivanovna blogger meglepően jó stílusban, viccesen ír azokról a "férfiakról", akik a strandon a csajokat mustrálják, miközben a három gyereket szült (adjuramúristen megereszkedett testű) feleségük egy karnyújtásnyira a homokban játszik a gyerekükkel. Vérlázító beszólások, elcsípett beszélgetésfoszlányok. CsaládThinkstockÚjra várandós Hódi Pamela?!http://www.life.hu/csalad/20150806-ujra-varandos-hodi-pamela-berki-krisztian-orulne-neki.htmlA szokásosnál kerekebbnek tűnik Pamela pocakja.CsaládOrigoSarka Kata kislánya tökéletesen utánozza anyukájáthttp://www.life.hu/csalad/20150805-sarka-kata-kislanya-tokeletesen-utanozza-anyukajat.htmlSarka Kata kisfiával és kislányával víziparkba ment. Bár az esőt nem úszták meg, ez nem szegte kedvüket. Család--Most ünnepeljük a Szoptatás Világhetéthttp://www.life.hu/csalad/20150805-unnepeljuk-a-szoptatas-vilaghetet.htmlA Szoptatás Világhetét 1992 óta ünnepeljük világszerte augusztus első hetében. A rendezvények célja, hogy valamilyen szoptatáshoz kapcsolódó kérdéskörre irányítsák a közvélemény figyelmét. Idén a világhét témája és mottója: „Munka és szoptatás – Valósítsuk meg együtt!"CsaládThinkstockJön a második baba Channing Tatuméknál?http://www.life.hu/csalad/20150805-channing-tatum-es-felesege-a-masodik-kisbabat-tervezik.htmlA sármos színész-táncos felesége, Jenna Dewan-Tatum elkottyintotta: hamarosan újabb kisbaba érkezik a családba.Család--Megdöbbentő terhességek: Amikor egy gyermek vár gyermeket (18+)http://www.life.hu/csalad/20150803-a-vilag-legfiatalabb-edesanyai-amikor-egy-gyermek-var-gyermeket.htmlA mai rohanó világban sok nőnek okoz fejtörést, vajon mikor jön el az ideje a gyermekvállalásnak. Az első szülés időpontja egyre későbbre tolódik: egy 35, vagy akár 40 éves anyuka ma már egyáltalán nem számít csodabogárnak - egy 10 éves azonban annál inkább! Az egyre idősödő anyukák mellett vannak kislányok, akik gyermekkoruk kellős közepén élik át a terhesség és a szülés megrázó élményét. Megdöbbentő történetek következnek.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.