Döbbenetes! 3 hétre magára hagyta kisgyermekeit egy anya

Forrás: Thinkstock -
édesanya elutazás külföld gyermekvédelmi szakember otthon őrizetbe vétel gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit édesanya külföldre utazott el egy esküvőre. Az asszony 2 gyerekére élelem, gáz és fűtés nélkül találtak rá a gyermekvédelmisek.

Büntetőeljárás indul az ellen a brit nő ellen, aki 2 gyermekét 3 hétre egyedül hagyta salfordi otthonában, hogy külföldre utazzon egy esküvőre - írja a Manchester Evening News.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap információi szerint az egyik kisgyerek 10 éven aluli volt. Az asszonyt már a reptéren őrizetbe vették a gyermekek elhanyagolása miatt, a két gyerekét pedig nevelőszülőhöz adják.

A Pszichológus Pasi: a videojátékok akár gyógyítani is képesekhttp://www.life.hu/csalad/20150805-a-pszichologus-pasi-videojatek-prevencio-segitseg-jatek.htmlSokat hallhatunk a videojátékok káros hatásairól, de kevés szülő van tisztában a valós tényekkel és a kutatások eredményeivel, amelyekről valóban tudniuk kellene. A Pszichológus Pasi ezúttal egy fajsúlyos témát boncolgat – első kézből.CsaládThinkstockFelfoghatatlan: Bérgyilkosokkal ölette meg szüleit a lány, mert túl szigorúak voltak velehttp://www.life.hu/csalad/20150805-egy-lannyal-tul-szigoruak-voltak-a-szulei-ezert-bergyilkosokat-kuldott-rajuk.htmlHazugság hazugság hátán, majd egy elvetemült gyilkosság: Jennifer Pan, a vietnámi származású, Kanadában élő fiatal lány éveken át becsapta szüleit, azt színlelve, hogy kitűnően érettségizett, majd a Toronto Egyetemen szerzett diplomát. Miután lebukott, szörnyű tervet eszelt ki.CsaládThinkstockGyereke lesz a TV2 szexszel zsaroló botrányhősének, Éden Gábornakhttp://www.life.hu/csalad/20150807-gyereke-lesz-a-tv2-szexszel-zsarolo-botranyhosenek-eden-gabornak.htmlAngéla - Éjjel-Nappal Budapest Vandája - és Gábor három hónapja vannak együtt, és már a közös kisbabájukat várják.Család--Külföldi nyaralás potom pénzérthttp://www.life.hu/csalad/20150805-5-nyaralohely-ahol-olcsobbak-a-mindennapok-mint-itthon.htmlAzt gondolod, hogy a külföldi nyaralás csak a gazdagok kiváltsága? Nos, akkor nagyot tévedsz! Hogy bebizonyítsuk, összegyűjtöttünk 5 olyan külföldi nyaralóhelyet, ahol bizony olcsóbban kijöhetsz a vakáció alatt, mint idehaza.CsaládThinkstockÍgy tologatja extra cukin a bőröndöt Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150806-berki-natasa-zselyke-igy-tolja-a-borondot.htmlBerki Krisztián kislánya már megint olyat cukiskodott, hogy be kell számolnunk róla. Család--Fábry Sándor: "Sokkal többet lehetek a lányommal, mint más apukák"http://www.life.hu/csalad/20150807-fabry-sandor-showman-kislanyahoz-fuzodo-kapcsolatarol-meselt.htmlA showman ritkán beszél családjáról és akkor is szűkszavúan. Most azonban bepillantást engedett magánéletébe: arról mesélt,hogy érzi magát apukaként.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.