Gyereke lesz a TV2 szexszel zsaroló botrányhősének, Éden Gábornak

Forrás: TV2 -
TV2 Éden Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angéla - Éjjel-Nappal Budapest Vandája - és Gábor három hónapja vannak együtt, és már a közös kisbabájukat várják.

"Első látásra szerelem volt; másfél hónap után összeköltöztünk, nemrégiben pedig megkértem Angéla kezét" - mesélte a Blikknek Gábor és hozzátette, nagyon készül az apaszerepre.

Forrás: TV2

"Tervezett baba volt, és mindkettőnk családja támogat minket. Angi szerencsére jól bírja a várandósságot, nincs rosszul, nagyon büszke vagyok rá. A baba nemét még nem tudjuk, de mindenképp szeretnék ott lenni a szülőszobában, amikor a kicsi világra jön" - magyarázta.

Csoda hogy nem zárták ki az Édenből

A fiú még csak néhány napja volt az Éden Hotelben, amikor nekiállt durván erőszakoskodni játékostársával, Nórival, de nem kezelte jól az elutasítást. "Próbáljál már meg relaxálódni. Szerintem nem sűrűn fordul elő az életedben, hogy ilyen pali csókolgat mint én. Te tényleg igazán buta vagy. Mit gondolsz, hogy te egy okos lány vagy? Azért vagy buta, mert a rafinált buták felismerik azt, hogy buták. De konkrétan te síkbuta vagy... Te húztad az agyamat, vágod? Most már az én kezemben van a döntés..." - mondta a lánynak. Később még azt is közölte, hogy azt csinál Nórival, amit akar. Az ügynek hatalmas médiavisszhangja volt, a TV2-t feljelentették a Médiatanácsnál, amely 14 millió forintra büntette a csatornát az amorózó miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.