Menő tetkóval támogatja hallássérült lányát az apuka

Forrás: Facebook/Alistair Campbell -
halláskárosodás hallókészülék tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatéves kislány, Charlotte bal fülére szinte teljesen siket, és a jobb fülével is nehezen hall, ezért hallásjavító készülékre volt szüksége. Apukája támogatásul ugyanolyan készüléket varratott a fejére, amilyen a kislányának van.

Az új-zélandi családot sajnos nem érte váratlanul kislányuk betegsége, ugyanis több családtagnál is jelentkezett már halláskárosodás. Az elkeseredett Charlotte-nak nagyon szerettek volna segíteni, lelki támaszt nyújtani a szülei, így találta ki az apukája, Alistair Campbell , hogy magára varratja a kislány hallókészülékét, a cochleáris implantátum elnevezésű segédeszközt.

A kislány odáig volt a végeredménytől. Íme:

Forrás: Facebook/Alistair Campbell
Külföldi nyaralás potom pénzérthttp://www.life.hu/csalad/20150805-5-nyaralohely-ahol-olcsobbak-a-mindennapok-mint-itthon.htmlAzt gondolod, hogy a külföldi nyaralás csak a gazdagok kiváltsága? Nos, akkor nagyot tévedsz! Hogy bebizonyítsuk, összegyűjtöttünk 5 olyan külföldi nyaralóhelyet, ahol bizony olcsóbban kijöhetsz a vakáció alatt, mint idehaza.CsaládThinkstockJól áll Tatár Csillának a babaváráshttp://www.life.hu/csalad/20150807-tatar-csilla-terhepocakos-fenykepet-posztolt-facebook-oldalan.htmlHófehér miniruhában mutatta meg egyre szebben kerekedő pocakját a műsorvezető.Család--Oxigénhiányos állapotban született a 44 éves magyar énekesnő kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150807-miklosa-erika-orokbefogadott-kislanya-oxigenhianyos-allapotban-szuletett.htmlAlig tud könnyek nélkül beszélni a történtekről az énekesnő.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huDöbbenetes! 3 hétre magára hagyta kisgyermekeit egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150807-3-hetre-hagyta-magara-2-gyermeket-egy-edesanya-angliaban.htmlA brit édesanya külföldre utazott el egy esküvőre. Az asszony 2 gyerekére élelem, gáz és fűtés nélkül találtak rá a gyermekvédelmisek.Család--Fábry Sándor: "Sokkal többet lehetek a lányommal, mint más apukák"http://www.life.hu/csalad/20150807-fabry-sandor-showman-kislanyahoz-fuzodo-kapcsolatarol-meselt.htmlA showman ritkán beszél családjáról és akkor is szűkszavúan. Most azonban bepillantást engedett magánéletébe: arról mesélt,hogy érzi magát apukaként.Család--Gyereke lesz a TV2 szexszel zsaroló botrányhősének, Éden Gábornakhttp://www.life.hu/csalad/20150807-gyereke-lesz-a-tv2-szexszel-zsarolo-botranyhosenek-eden-gabornak.htmlAngéla - Éjjel-Nappal Budapest Vandája - és Gábor három hónapja vannak együtt, és már a közös kisbabájukat várják.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.