Oxigénhiányos állapotban született a 44 éves magyar énekesnő kislánya

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
örökbefogadás Születés Miklósa Erika oxigénhiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig tud könnyek nélkül beszélni a történtekről az énekesnő.

„Amikor megláttam a kislányunkat, teljesen olyan érzés volt, mintha én szültem volna. A sors így hozta, és én hiszek benne, hogy ez a kislány nekünk született” – mondta Miklósa Erika, aki szerint az örökbefogadás még most is tabutéma Magyarországon, holott ez egy nagyon pozitív dolog.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A világhírű operaénekes 40 évesen érezte azt, hogy a magánéletében és a szakmájában is kiteljesedett. Ehhez hozzájárult az is, hogy tavasszal örökbe fogadtak egy kislányt, amivel nagy kockázatot vállaltak.

„A kockázat az volt, hogy a kislányt újra kellett éleszteni, mert oxigénhiányos állapotba került. Innentől kezdve lutri, hogy ez mit von maga után, de nálunk ez – főleg attól a pillanattól kezdve, hogy megláttuk – nem volt probléma. Eldöntöttük, hogy ezt a kislányt hazavisszük" – nyilatkozta a Fókusz riporterének.

Miklósa Erika és harmadik férje, Zsolt a további örökbefogadást sem zárják ki, és saját gyereket is szeretnének. „Csodálatos vele az élet” – mondta végül kislányáról Miklósa Erika. Bővebben a videóban.

Szily Nóra Miklósa Erikával készített interjúját itt találod!
Fábry Sándor: "Sokkal többet lehetek a lányommal, mint más apukák"http://www.life.hu/csalad/20150807-fabry-sandor-showman-kislanyahoz-fuzodo-kapcsolatarol-meselt.htmlA showman ritkán beszél családjáról és akkor is szűkszavúan. Most azonban bepillantást engedett magánéletébe: arról mesélt,hogy érzi magát apukaként.Család--Gyereke lesz a TV2 szexszel zsaroló botrányhősének, Éden Gábornakhttp://www.life.hu/csalad/20150807-gyereke-lesz-a-tv2-szexszel-zsarolo-botranyhosenek-eden-gabornak.htmlAngéla - Éjjel-Nappal Budapest Vandája - és Gábor három hónapja vannak együtt, és már a közös kisbabájukat várják.Család--Intim fotóval kampányol a szoptatás mellett Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/csalad/20150807-hilaria-baldwin-szoptatas-kozben-keszult-keppel-kampanyol-a-szoptatas-mellett.htmlAlec Baldwin neje, aki nemrég adott életet második kisbabájának, szoptatás közben készült fotóval biztat minden anyukát arra, hogy így táplálja gyermekét.CsaládÍgy tologatja extra cukin a bőröndöt Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150806-berki-natasa-zselyke-igy-tolja-a-borondot.htmlBerki Krisztián kislánya már megint olyat cukiskodott, hogy be kell számolnunk róla. Család--A Pszichológus Pasi: a videojátékok akár gyógyítani is képesekhttp://www.life.hu/csalad/20150805-a-pszichologus-pasi-videojatek-prevencio-segitseg-jatek.htmlSokat hallhatunk a videojátékok káros hatásairól, de kevés szülő van tisztában a valós tényekkel és a kutatások eredményeivel, amelyekről valóban tudniuk kellene. A Pszichológus Pasi ezúttal egy fajsúlyos témát boncolgat – első kézből.CsaládThinkstockMegvan, ki örökli Whitney Houston hatalmas vagyonáthttp://www.life.hu/csalad/20150806-megvan-hogy-ki-orokli-whitney-houston-enekesno-hatalmas-vagyonat.htmlA legendás énekesnő eredetileg Bobbi Kristina Brownra hagyta azt a jogdíjak által a jövőben csak gyarapodó 20 millió dolláros vagyont, amelyen már a 23 éves lány halála óta megy a vita Whitney családjában. Most végre kiderült, pontosan kik is részesülhetnek belőle.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.