Nagyon nagyra nőttek Zoe Saldana ikrei

ikrek színésznő Avatar család gyermek Zoe Saldana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő rendszeresen posztol fotókat a gyermekeiről, akik hatalmasat nőttek az utóbbi időben.

Kevés sztár enged ilyen szinten betekintést az életébe, mint Zoe Saldana. Az Avatar filmek sztárja nemrég egy közös családi fotóval örvendeztette meg a rajongóit, amelyen két gyönyörű ikergyermekét hintáztatta, most pedig játék közben sikerült lefotózni a két csöppséget. A 37 éves színésznő nagyon bájos kis családot tudhat a magáénak, és mindig elolvadunk a felöltött képei láttán.

Zoe Saldana és férje, Marco Pergeo két gyönyörű ikergyermekük társaságában Forrás: Facebook/Zoe Saldana

Furcsa szokások a világ körül http://www.life.hu/csalad/20150806-10-dolog-amire-figyelj-ha-uti-celt-valasztasz-helyi-sajatossagok.htmlHa turistaként egy idegen országba látogatsz, érdemes képben lenned néhány helyi szokással és íratlan törvénnyel. Egy óvatlan mozdulat, amely az egyik városban teljesen hétköznapi és megengedett, könnyen lehet, hogy máshol tiltott és súlyos büntetést von maga után.Család--Bear Grylls a legfelelőtlenebb celebszülő?http://www.life.hu/csalad/20150810-bear-grylls-brit-tulelosztar-egy-sziklan-hagyta-10-eves-fiat-gyakorlatozas-kozben.htmlAz RNLI (Királyi Nemzeti Mentőcsónak Intézet) felelőtlenséggel vádolja a britek kedvenc túlélősztárját, aki gyakorlatozás során a Half Tide Rocks sziklákon hagyta 10 éves kisfiát.Család--Bővül a Schobert család - Elképesztően boldogokhttp://www.life.hu/csalad/20150810-schobert-norbert-es-rubint-reka-csaladjaba-uj-csaladtag-erkezett-egy-kiskutya.htmlNagyon úgy tűnik, hogy ismét bővül a Schobert család. Norbi és Réka otthonába ugyanis egy újabb négylábú érkezett. Család--Ennél elbűvölőbb képet rég láttunk a hercegi párról - Nagyon kiegyensúlyozottnak tűnnekhttp://www.life.hu/csalad/20150809-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-elbuvoloen-mosolyognak-ausztraliaban.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg Ausztráliában jártak, a Kék-hegységnél. Család--Egy idegen pár szelfijén szúrta ki eltűnt fiát az anyahttp://www.life.hu/csalad/20150808-egy-par-szelfijen-a-hatterben-szurta-ki-eltunt-fiat-az-anya.htmlA 31 éves Jon Anderson Edwards tavaly szeptemberben tűnt el. Édesanyja, aki azóta lázasan keresi, úgy gondolja, őt látta meg egy pár focimeccsen készült szelfijén.Család--Mila Kunis: "Van otthon fegyverünk"http://www.life.hu/csalad/20150809-mila-kunis-es-ashton-kutcher-fegyvert-tartanak-otthon-hogy-megvedjek-csaladjukat.htmlA színésznő egy brit magazinnak adott interjújában árulta el: fegyvert tartanak otthon, és férje, Ashton Kutcher jól is bánik vele.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.