Vitalavinát indított az interneten az édesanya, aki barátnője fiát szoptatja

Forrás: Facebook/Mama Bean - Unconditional Attachment -
vita édesanya fénykép fotó szoptatás barát Facebook tejtestvér fiú gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Anne Colletti egy blogon osztotta meg azt a fényképet amelyen egyszerre táplálja 16 hónapos kisfiát és egy ismerőse másfél éves gyermekét. 

Hatalmas port kavart az interneten egy édesanya a fényképe, amelyen az ő 16 hónapos kisfiát és az ő "tejtestvérét" egyszerre szoptatja.

Forrás: Facebook/Mama Bean - Unconditional Attachment

A fotó, amelyet egy szoptatást népszerűsítő baba-mama blogoldal is közzétett, alatt az édesanya kifejti: ő szokott vigyázni barátnője fiára, amíg a nő dolgozik, és immár egy éve szoptatja a 18 hónapos kisfiút is. "Olyan sok szeretet van a két tejtestvér között, ez egy nagyon különleges kötelék közöttünk" - tette hozzá. Jessica Anne fényképe igazi kommentháborút indított el, a világ pedig két részre szakadt.

3000 nő osztja meg egymással a tejét

Óriási a nyomás az anyákon, hogy mindenképpen szoptassanak: sokan egyszerűen rossz anyának kiáltják ki azokat, akik nem képesek szoptatni. Talán a tápszerellenesség az oka, hogy néhány elkeseredett édesanya a Facebookon közzétett felhívásával keresett olyan nőket, akik megszoptatnák az ő gyereküket is. Szoptatni más gyerekét: természetes vagy gusztustalan? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Volt, aki egyenesen csodálta Jessica Anne-t tettéért:

Mások azonban a legkevésbé sem voltak az előzőekhez hasonló véleményen:

Mit gondolsz arról, ha egy édesanya más gyermekét is szoptatja?

Micsoda felelőtlenség! Hároméves kislányt felejtettek az autópálya pihenőjébenhttp://www.life.hu/csalad/20150810-egy-autopalya-pihenojeben-felejtette-haromeves-kislanyat-egy-hazaspar.htmlElképesztő eset botránkoztatta meg a minap a francia közvéleményt: egy házaspár szó szerint elhagyta a kislányukat egy autópálya pihenőjében.Család--Pedofilnak tartják az iskolás lányát szoptató anyáthttp://www.life.hu/csalad/20150803-pedofilnak-tartjak-az-iskolas-lanyat-szoptato-anyat.htmlJó anyukának tartja magát Maha Al Musa, aki rengeteg támadást kapott, amiért még mindig szoptatja iskolás gyerekét.Család--Közösségi oldalak, amelyeket mindenképpen csekkolj le nyaralás előtthttp://www.life.hu/csalad/20150810--infozd-le-elore-uti-celod-mutatunk-par-hasznos-oldalt-ahol-ezt-megteheted.htmlNyaralni készülsz? Tájékozódj! Egyre több szállásadó elérhető a közösségi média változatos felületein, érdemes hát utazásod előtt végig böngészni a korábbi látogatók értékeléseit, nehogy a szállásra érkezésedkor valamilyen kellemetlen meglepetéssel kelljen szembesülnöd. Mutatjuk, melyek azok az oldalak, amelyeket mindenképpen érdemes használnod. CsaládThinkstockSzoptatásra fel! Cicis szelfikkel támadnak a sztáranyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150730-augusztus-1-az-anyatejes-taplalas-vilagnapja-szoptatos-sztar-szelfik.htmlAz Egészségügyi Világszervezet 1992-ben nyilvánította augusztus 1-jét az Anyatejes Táplálás Világnapjává, augusztus első hetét pedig a Szoptatás Világhetévé. A WHO, az UNICEF és számos egyéb egészségügyi szervezet világszerte azt javasolja, hogy a gyermekeket legalább hat hónapos korukig kizárólag anyatejjel táplálják.CsaládOrigoFurcsa szokások a világ körül http://www.life.hu/csalad/20150806-10-dolog-amire-figyelj-ha-uti-celt-valasztasz-helyi-sajatossagok.htmlHa turistaként egy idegen országba látogatsz, érdemes képben lenned néhány helyi szokással és íratlan törvénnyel. Egy óvatlan mozdulat, amely az egyik városban teljesen hétköznapi és megengedett, könnyen lehet, hogy máshol tiltott és súlyos büntetést von maga után.Család--Eltávolították az iskolából a 18 éves lány szoptatós festményeit! A vezetőség szerint sértőek!http://www.life.hu/news/20150703-eltavolitotta-novendekuk-szoptatos-festmenyeit-az-iskola.htmlAz Egyesült Királyság egyik középiskolájából kiutasították a 18 éves növendékük szoptatós festményeit. Az iskola vezetősége azt állítja: a képek sértik a toleranciát és a tiszteletet.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.