Madonna fia 15 éves lett - Megható családi fotó!

Guy Ritchie fotó Hollywood Madonna énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán ünnepelte a születésnapját Madonna fia, Rocco. A világsztár egy régi fotóval emlékezett meg erről a jeles alkalomról.

Az énekesnő és Guy Ritchie közös gyermeke tegnap töltötte be a 15-ik életévét, ezért édesanyja úgy döntött, a hivatalos rajongói oldalán egy fiáról készült gyermekkori képpel köszönti fel Roccot. A bájos fotón az akkor 41 éves világsztár látható kisfiával az ölében. A rajongók rögtön elhalmozták jókívánságokkal a popdívát, aki csak ennyit fűzött a kép mellé: "Gyorsan eltelt ez a 15 év. Boldog születésnapot fiam! Örökké!"

Madonna, és fia Rocco Forrás: Instagram/Madonna

Übercuki baba volt Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20140514-madonna-enekesno-az-instagramra-posztolta-ki-babakori-fotojat.htmlInstagramjára posztolt szüleivel közös, babakori fotót Madonna. CsaládOrigoMegszületett Nádai Anikó kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150812-megszuletett-nadai-aniko-kisfia-patrik.htmlA sorozatsztár babája 3900 grammal, 57 centivel jött a világra. Család--Közösségi oldalak, amelyeket mindenképpen csekkolj le nyaralás előtthttp://www.life.hu/csalad/20150810--infozd-le-elore-uti-celod-mutatunk-par-hasznos-oldalt-ahol-ezt-megteheted.htmlNyaralni készülsz? Tájékozódj! Egyre több szállásadó elérhető a közösségi média változatos felületein, érdemes hát utazásod előtt végigböngészni a korábbi látogatók értékeléseit, nehogy a szállásra érkezésedkor valamilyen kellemetlen meglepetéssel kelljen szembesülnöd. Mutatjuk, melyek azok az oldalak, amelyeket mindenképpen érdemes használnod. CsaládThinkstockMadonna csemetéivel masszíroztatta a lábáthttp://www.life.hu/csalad/20150714-madonna-enekesnot-ket-fogadott-gyermeke-mercy-es-david-talpmasszazzsal-kenyeztette.htmlIgazi gyermeki kényeztetésben volt része az énekesnőnek, akinek talpát örökbe fogadott lánya, Mercy és fia, David vette kezelésbe.Család--Tündéri gyermekkori képet posztolt kislányáról Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20150225-madonna-kislanyarol-lourdes-leonrol-tunderi-gyermekkori-kepet-osztott-meg.htmlA popdíva legidősebb gyermeke tavaly októberben töltötte be 18. életévét, a büszke anyuka viszont úgy gondolta, kicsit visszarepíti rajongóit az időben, és megutatja, milyen volt lánya kicsiként.Család--Felismerhetetlen lett Madonnahttp://www.life.hu/trend/20150804-madonna-felismerhetetlenul-konzervativ-lett.htmlAz énekesnő egy egészen új oldalát mutatta meg, amin eléggé meg is döbbentünk.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.