Gregor Berni a vidék szerelmese

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szarvas Attila Gregor Bernadett vidék Budapest költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja a vidéki életet Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila. Már azon is elgondolkoztak, hogy végleg letelepednek egy Somogy megyei településen, Bálványoson, ahol most is mindennapjaikat töltik. 

"Annyira szerettünk volna már lejönni ide Bálványosra, hogy Álmost már az iskola utolsó hetéről elkértem, hogy mihamarabb indulhassunk, hiszen egész évben ezt vártuk"mesélte Gregor Bernadett a Blikknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Kellett egy kis segítség a lecuccoláshoz, ezért két autóval költöztünk június elején, mert négy macskával, két kutyával és egy tengerimalaccal nem ment volna másképp. A cicák mindennap leteszik a küszöbre a napi egeret, ők is hasznossá teszik magukat a ház körüli munkákban. Bográcsozunk, élvezzük a jó levegőt, s olyan intenzíven pihenünk, hogy komolyan mondom, jobb mint bárhol másutt. 2300 négyzetméteres a kertünk, jövőre szeretném egy részét kiadni lucernásnak. Vettünk gumimedencét is, de Mici kutyánk már kettőt szétrágott, vagyis ezzel szó szerint befürödtünk. Azért mást is csinál, például kergeti a nyulakat, Rozi a házat őrzi. Annak ellenére, hogy bőven akad itt tennivaló, egyikünk sem vágyik vissza Budapestre. Egy-egy napra persze fel kell menni, de ilyenkor szinte remegés fog el az ottani zajtól, a tumultustól" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.