Rút kiskacsából gyönyörű hattyú - Sztárok, akik gyerekkorukban csúnyácskák voltak

Kate Hudson George Clooney Taylor Swift Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miből lesz a cserebogár? Ma már gyönyörűek, kívánatosak és egy világ hever a lábuk előtt - de nem volt ez mindig így. Jó néhány hollywoodi híresség van, akinek bizony nagyon jót tett az idő múlása, akiknek kiskori képeik láttán talán senki nem gondolta volna, hogy a rút kiskacsából egyszer gyönyörű hattyú válik. 

Természetesen vannak, akik nem a természetnek köszönhetik a csodálatos átváltozásukat, hanem sokkal inkább egy ügyes kezű plasztikai sebésznek.

Kate Hudson

Forrás: ranker.com, AFP

Ma már lélegzetelállító külsővel büszkélkedhet, gyerekkorában viszont inkább az elálló fülei miatt figyelhettek fel rá az emberek. Nem szép ilyet mondani, de a híres színésznő bizony csúnyácska kislány volt. Ő is egyike egyébként azoknak a hírességeknek, akik nemcsak az időnek, hanem a sebészkésnek is köszönhetik kinézetüket.

Taylor Swift

Forrás: ranker.com, AFP

A gyönyörű énekesnő kiskorában valószínűleg nem volt a fiúk kedvence. Kissé pufók és kicsit malac arcú lánykából mára viszont valódi királylány lett.

George Clooney

Forrás: ranker.com, AFP

Clooney gyerekkori képeit elnézve valószínűleg senki nem gondolta volna róla, hogy egyszer a világ legkapósabb (már elkelt) agglegénye lesz. Az örök szívtriprónak fiatal korában inkább volt vicces a kinézete, mint sármos.

Beyoncé

Forrás: ranker.com, AFP

A világ egyik legdögösebb és legsikeresebb asszonyával sem volt gyermekként túl kegyes a sors. Ő a tipikus példája a rút kiskacsa - csodaszép hattyú esetének. Bár megeshet, hogy az a "hattyú", aki a magazinok címplapjairól visszanéz ránk, inkább a szorgos retusálók kezeinek köszönheti tökéletes külsejét.

Ben Affleck után szabadon: Amikor a férj a dadust választjahttp://www.life.hu/csalad/20150817-abigail-murhhy-tortenete-amikor-a-ferj-a-dadust-valasztja.htmlNéhány hete robbant a hír, hogy a válását bejelentő Ben Affleck máris a bébiszitterrel randizik. A kapcsolatuk állítólag már tavasz óta tart, vagyis vele csalta feleségét a színész. Afflack nem az első - és valószínűleg nem is az utolsó - azon sztárok körében, akik feleségük helyett a fiatal, hamvas bébiszittert választották. De nem csak a hollywoodi férjek vadásznak előszeretettel az alkalmazottaikra - íme egy hétköznapi asszony dadus-kálváriája.CsaládThinkstockBrutális! A nyílt utcán szúrták le Morgan Freeman unokáját!http://www.life.hu/csalad/20150816-meggyikoltak-e-dena-hinest-morgan-freeman-unokajat.htmlMorgan Freeman mostoha unokáját – és egyes pletykák szerint egykori szeretőjét – halálra késelték egy manhattani utcán.Család--Roberto konyhája: Karamellizált kacsacomb mentás-kapros ágyon, egészben sült juhtúrós lilahagymávalhttp://www.life.hu/csalad/20150813-rostas-robi-a-life-sefja-karamelles-kacsacombot-keszitett-mentas-agyon.htmlAz egész hetem nagy készülődéssel telt, Attila barátomat vártam haza Firenzéből. Sokat beszélgettünk, mit csináljunk, merre menjünk, és persze arról, mit együnk. Amikor kérdeztem, mi is legyen a ''welcome'' vacsora, azt mondta, rám bízza. De azért legyen üde és különleges. Család--Közösségi oldalak, amelyeket mindenképpen csekkolj le nyaralás előtthttp://www.life.hu/csalad/20150810--infozd-le-elore-uti-celod-mutatunk-par-hasznos-oldalt-ahol-ezt-megteheted.htmlNyaralni készülsz? Tájékozódj! Egyre több szállásadó elérhető a közösségi média változatos felületein, érdemes hát utazásod előtt végigböngészni a korábbi látogatók értékeléseit, nehogy a szállásra érkezésedkor valamilyen kellemetlen meglepetéssel kelljen szembesülnöd. Mutatjuk, melyek azok az oldalak, amelyeket mindenképpen érdemes használnod. CsaládThinkstockFelfoghatatlan: Bérgyilkosokkal ölette meg szüleit a lány, mert túl szigorúak voltak velehttp://www.life.hu/csalad/20150805-egy-lannyal-tul-szigoruak-voltak-a-szulei-ezert-bergyilkosokat-kuldott-rajuk.htmlHazugság hazugság hátán, majd egy elvetemült gyilkosság: Jennifer Pan, a vietnami származású, Kanadában élő fiatal lány éveken át becsapta szüleit, azt színlelve, hogy kitűnően érettségizett, majd a Torontói Egyetemen szerzett diplomát. Miután lebukott, szörnyű tervet eszelt ki.CsaládThinkstockSegítség, nyaral a család!http://www.life.hu/csalad/20150804-nyaral-a-csalad-praktikus-tanacsok-hogy-jol-teljen-a-csaladi-nyaralas-mindenki-szamara.htmlEgy korábbi cikkünkben azt már kiveséztük, hogy mi mindenre kell felkészülniük a szülőknek, ha aprócska, pár hónapos babájukkal vágnak neki a nyaralásnak. Most pedig jöjjenek a nagyobbacska gyerkőcök és a família többi tagja is: lássuk, milyen a tökéletes családi nyaralás!CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.