Kitalálod, mik a legnépszerűbb babanevek Angliában?

Forrás: Thinkstock -
baba név Vilmos herceg baba név György herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg te sem gondolkoznál sokat, ha azt kérdeznénk, vajon szerinted melyik három férfinév van benne biztosan a 10 legnépszerűbb, babáknak adott név között Angliában.

Bizony, a William, a Harry és a George is előkelő helyen szerepel, ha nevet választanak az újszülött fiúknak a szülők. A kis György herceg születése óta egyre több baba lesz George, Vilmos herceg neve (William) sem veszít a népszerűségéből évek óta, ahogy a Harry név sem.

Egyre kevesebb Erzsi és Árpi homokozik

Egyre több Dzseniferrel és Zselykével barátkozhatnak majd az Annák, Bencék és Máték az óvodákban. Eláruljuk, mik lettek a leggyakoribb gyereknevek a tavalyi évben Magyarországon.
Forrás: Thinkstock

A legkedveltebb lánynév negyedik éve az Amelia, és egyre többen szeretik a Harper nevet, valószínűleg Beckhamék tündéri kislányának köszönhetően, ugyanis megfigyelhetően nagy hatást gyakorol az emberekre névválasztáskor a legnépszerűbb hírességek neve. Éppen ezért nagyon csodálkozunk, hogy a Katalin nem került a top10-be.

A 10 leggyakoribb fiúnév

1. Oliver

2. Jack

3. Harry

4. Jacob

5. Charlie

6. Thomas

7. George

8. Oscar

9. James

10. William

A 10 leggyakoribb lánynév

1. Amelia

2. Olivia

3. Isla

4. Emily

5. Poppy

6. Ava

7. Isabella

8. Jessica

9. Lily

10. Sophie

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.