Hatalmasat nőtt Szandi tündéri kisfia - friss fotó

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
fotó család Szandi születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi kisfia már nem annyira kicsi. A család most ünnepelte a fiú 13. születésnapját.

"Sosem fogom elfelejteni, amikor annak idején, a 4 dimenziós ultrahangvizsgálaton a doktor Úr gratulált: 'Asszonyom, Önnek egy gyönyörű, egészséges kisfia lesz !' A boldogságtól, hogy a kislányunk után egy fiúcska érkezik közénk, meg sem tudtam szólalni, csak potyogtak a könnyeim.
Ma ünnepeltük azt, hogy 13 évvel ezelőtt reggel pontban 9 órakor világra jött a mi csodálatos kisfiunk, Domonkos. Mára egy igazán értékes, egyenes, tiszta lelkű és tekintetű tinédzser lett belőle. Vele bármikor, bármiről tudunk dumálni. Ilyenkor sokszor úgy érzem, mintha nem is gyermekkel beszélgetnék. Édes Domikám! Maradj meg ilyennek, amilyen most vagy! Kívánok Neked egészséget és azt, hogy minden vágyad teljesüljön! Isten éltessen sokáig! Anya" - írta ki Szandi közösségi oldalára. Nézd meg a Domi születésnapján készült fotót ITT.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.