David Beckham fia örökölte apja vagányságát - Ő is motorra pattant!

Forrás: Instagram/davidbeckham -
modell David Beckham fiú család motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham igazi álompasi ehhez kétség sem fér. Úgy tűnik, a gyermekei is tovább viszik a szülők nagyszerű génjeit, és igazi nőcsábászok lesznek.  

Édesapja motorján pózol a 13 éves Romeo, aki David Beckham és Victoria Beckham középső gyermeke. A fiún látszik, hogy a vérében van a modell szakma, és ezt az utóbbi évek felkérései is bizonyítják. Tavaly karácsonykor a Burberry kampányának arca lett, és ez volt a második évada a hatalmas világmárkánál.

Romeo Beckham Forrás: Instagram/davidbeckham

Beckham csak ennyit fűzött a kép mellé; "Motor, lófarok, ing, fekete farmer. Azt hiszem, valaki próbál apura hasonlítani..Romeo úr a motoromon.. "

Soha nem látott fotót posztolt Kurt Cobain feleségehttp://www.life.hu/csalad/20150824-courtney-love-kurt-cobainrol-es-frances-bean-cobainrol-posztolt-fotot.htmlCourtney Love régi családi fotót posztolt Instagram oldalára – mellette pedig férje hiányáról vallott.Család--Nem hagyták pihenni gyermekei Hujber Ferithttp://www.life.hu/csalad/20150824-hujber-feri-szinesz-elfaradt-a-nyaralasba-mert-gyermekei-aktivak-voltak.htmlA színész családjával a Balatonon töltött egy hetet, és elárulta, hogy két gyerekkel nem a pihenésről szóltak a napok.Család--Nkuya Sonia görög istennőről nevezi el a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150824-nkuya-sonia-a-sugarloaf-egyuttes-terhes-enekesnoje-istennorol-nevezi-el-a-kislanyat.htmlKülönleges névvel ajándékozza meg második kislányát a Sugarloaf énekesnője, aki majd kicsattan a boldogságtól.Család--Újabb botrány a királyi családban: titkos levelek láttak napvilágothttp://www.life.hu/csalad/20150820-ujabb-botrany-a-kiralyi-csaladban-titkos-levelezes-latott-napvilagot.htmlAz előkerült levelek egy Los Angeles-i gyűjtőtől származnak, amikben meglepő dolgok derülnek ki Károly herceg szerelmi életéről!Család--Hatalmasat nőtt Shakira és Gerard Piqué kisebbik fia: Übercuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20150824-hatalmasat-nott-shakira-es-gerard-pique-kisebbik-fia-sasha.htmlJó ideje nem láttuk már a sztárpár gyermekeit, így nagyon meglepődtünk, milyen nagyot nőtt Sasha.Család--Hoppá! Mariah Carey máris terhes új szerelmétől?http://www.life.hu/csalad/20150824-mariah-carey-maris-terhes-uj-milliardos-szerelmetol.htmlEgy magazin információi szerint az énekesnő máris babát vár új, milliárdos szerelmétől.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.