Pirner Alma megdöbbentő videót posztolt: Így mozog a hasában a babája

has rúgás terhesség kisbaba rúdtáncos mozgás megdöbbentő Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc-világbajnok megmutatta, hogyan mozog magzata a pocakjában.

Babamozgás élő adásban – leginkább így jellemezhetnénk Pirner Alma videóját. Más sztárkismamákkal ellentétben, ő nem ultrahangos fotót mutatott, hanem felvette, ahogy pocakja hullámzik kisfia mozgolódásától. A kommentelők szerint a kis dudor a pici lába volt, amivel rúgkapál édesanyja hasában.

Valaki köszönni szeretne...☺️❤️❤️❤️A kisbálna alámerült.Vajon ez melyik testrésze?☺️

Posted by Alma Pirner on 2015. augusztus 24.

Nem hagyták pihenni gyermekei Hujber Ferithttp://www.life.hu/csalad/20150824-hujber-feri-szinesz-elfaradt-a-nyaralasba-mert-gyermekei-aktivak-voltak.htmlA színész családjával a Balatonon töltött egy hetet, és elárulta, hogy két gyerekkel nem a pihenésről szóltak a napok.Család--Nkuya Sonia görög istennőről nevezi el a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150824-nkuya-sonia-a-sugarloaf-egyuttes-terhes-enekesnoje-istennorol-nevezi-el-a-kislanyat.htmlKülönleges névvel ajándékozza meg második kislányát a Sugarloaf énekesnője, aki majd kicsattan a boldogságtól.Család--Liv Tyler megmutatta cuki kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150818-liv-tyler-vilagsztar-megmutatta-cuki-kisfiat.htmlKépmegosztó oldalán mutatta meg a hat hónapos csöppséget a büszke világsztár.Család--Szeméremdombjára fektette gyermekét egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150817-szemeremdombjara-fektette-gyermeket-egy-anya-es-ugy-keszitett-kozos-fotot.htmlHelen Aller nem éppen hétköznapinak mondott anya-gyermek fotót posztolt három napos csecsemőjével.Család--Schobert Norbi cukiskodással kezdte a napothttp://www.life.hu/csalad/20150812-schobert-norbi-fitneszguru-cukiskodassal-kezdte-a-napot-es-uj-kutyusat-olelgette.htmlA Schobert család új kedvenccel bővül, a fitneszguru pedig tőle kapta a mai nap első cuppanós illetve nyálas pusziját.CsaládOrigoMég várat magára az újabb Berki-baba - Pamela mégsem terheshttp://www.life.hu/csalad/20150808-berki-krisztian-elso-gyermekenek-edesanyja-hodi-pamela-nem-terhes.htmlBár felröppentek olyan hírek is, melyek szerint Pamela terhes, Berki Krisztián leszögezte, nincs útban újabb trónörökös.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.