"20 kg-ot híztam" - Tápai Szabina a legnehezebb pillanatokról mesélt

Forrás: BioTechUSA -
terhesség Tápai Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina nyár óta ismét az élvonalban versenyez. Rendszeresen ingázik Budapest és Székesfehérvár között, otthon pedig lassan kétéves kisfia, Bence gondoskodik arról, hogy a szexi anyuka állandó mozgásban legyen. Szabina elárulta, milyen volt a terhesség. 

"Őszinte leszek, lelkileg nem volt könnyű feldolgozni, hogy a gyermekvállalás talán a karrierem végét jelentheti. Mindig is úgy vélekedtem az anyaságról, hogy ha nekem egyszer gyerekem lesz, akkor az időm nagy részét vele szeretném tölteni, pláne amíg még egészen pici. 8 hetes terhesen volt az utolsó meccsem, a kézilabdában pocakkal nem szokás edzeni, mivel ez azért egy durva sport. A későbbiekben pedig kismamatornára jártam. A terhesség alatt nem diétáztam, több mint 20 kg-ot híztam, de hat hónappal később már vékonyabb voltam, mint szülés előtt, ez valószínűleg genetika kérdése" - nyilatkozta a csinos anyuka.

Szabina hamarosan harminc éves lesz. Jövőre vonatkozó terveit is elárulta.

Forrás: BioTechUSA

"A kézilabdát illetően nincs konkrét cél a fejemben, jelenleg pusztán a sport szeretetéért játszom. Tisztában vagyok azzal, hogy az élsportolói pálya nem tart örökké. Egyelőre szerencsére nagyon jó fizikai állapotban vagyok, a testem majd úgyis jelezni fogja, ha eljött az idő. A saját vállalkozás elindítása már egy tudatos felkészülés a civil jövőre, igyekszem több lábon állni. A magánéletem kiegyensúlyozott, gyönyörű családom van, amiért nagyon hálás vagyok. Bence, aki ősztől bölcsibe megy, igazi ajándék az élettől, egy kicsit később majd szeretnénk neki testvért is."

Szabinát egy táplálékkiegészítőkkel foglalkozó cég szponzorálja, a fiatal anyuka nagy figyelmet fordít a táplálkozásra. Egy C-vitamin kampánynak is arca lett, hiszen ő maga is rendszeresen szed vitaminokt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.