A félkarú Bethany Hamilton tündéri fotót posztolt kisfiáról

élet fotó kisfiú szörf cápatámadás tündéri Bethany Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres szörfös a cápatámadás óta is – amiben elvesztette egyik karját – teljes életet él. Amióta pedig megszületett első kisfia, igazán boldog. 

A kismamaként is gyönyörű Bethany Hamilton első babája június közepén jött világra. A kisfiú és anyukája nagyon édesek együtt, korábban még büfiztetős képet is posztolt a szörfös, hogy mindenkinek megmutassa: egy kézzel is megy. A legújabb közös képen is igazán tündérien mutatnak: Bethany mosolya mindent elárul.

Forrás: Facebook/ Bethany Hamilton
Te élsz, vagy csak létezel? - Kövesd a világ legbefolyásosabb asszonyainak tanácsaithttp://www.life.hu/csalad/20150813-befolyasos-nok-gondolatai-az-eletrol-es-a-munkarol.htmlMinden reggel 6-kor kelsz, este 6-ig az irobában robotolsz. Monoton napok egymás után, kell a pénz, nem lehet lazsálni, a mókuskerék magába szippantott. A munka fontos, dolgozni kell, ám néha-néha mégis érdemes kicsit megállni és elgondolkozni az élet valódi értelmén.CsaládThinkstockÚjgazdag elkényeztetett ficsúrok sokkolják a közvéleménythttp://www.life.hu/csalad/20150808-kinanak-kezd-elege-lenni-a-magamutogato-ujgazdag-fiatalokbol.htmlBiztosan te is láttál már gyönyörű sportautóval, egy köteg pénzzel, vagy méregdrága cuccokkal pózoló fiatalokat valamilyen közösségi oldalon. Ha máshol nem, egy korábbi cikkünkben mi is bemutattunk már egy válogatást a Dom Perignonban kezet mosó, pazarló milliárdos gyerekekről. Nos, a kínai fiatalok, úgy tűnik, kimaxolják a vérlázító rongyrázás fogalmát.CsaládOrigoCsaládi házra és nyugalomra vágyik Mező Misihttp://www.life.hu/csalad/20150826-mezo-misi-a-magna-cum-laude-frontembere-aalmai-hazarol-es-kulonleges-terverol-meselt.htmlA Magna Cum Laude frontembere nagy dobásra készül, melynek kapcsán álmairól is mesélt.Család--"20 kg-ot híztam" - Tápai Szabina a legnehezebb pillanatokról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20150826-igy-elte-meg-a-terhesseget-tapai-szabina.htmlTápai Szabina nyár óta ismét az élvonalban versenyez. Rendszeresen ingázik Budapest és Székesfehérvár között, otthon pedig lassan kétéves kisfia, Bence gondoskodik arról, hogy a szexi anyuka állandó mozgásban legyen. Szabina elárulta, milyen volt a terhesség. Család--Cindy Crawford a nyugodt családi életben találta meg igazi önmagát http://www.life.hu/csalad/20150826-cindy-crawford-modell-a-nyugodt-csaladi-eletben-es-a-termeszetben-talalta-meg-igazi-onmagat.htmlAz egyik legjobban kereső szupermodell már nem a csillogásra és a nyüzsgésre vágyik, hanem csak egy nyugodt, a természet által körülölelt környezetre és persze a családjára.Család--David Beckham a Jégvarázs szereplőivel pózol - Micsoda fotó!http://www.life.hu/csalad/20150826-david-beckham-a-jegvarazs-ket-foszereplojevel-szelfizett-a-minap.htmlHa gyermekeiről van szó, a világ egyik legszexisebb labdarúgója mindent megtesz boldogságukért. Igazi minta apukának bizonyult, mikor lánya kérésére együtt pózolt a Jégvarázs című animációs film szereplőivel.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.