Berki Natasa Zselyke a reggelt is mosollyal kezdi -Tündéri fotó!

mosoly Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke kislány család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen tündéri ez a kislány! Berki Natasa Zselykéről csak úgy sugárzik, hogy mennyire kiegyensúlyozott kislány. 

Még a reggelt is hatalmas mosollyal kezdi Berki Natasa Zselyke, aki éppen Níregyházán van szüleivel. A kislány - akiről múltkor megírtuk, hogy még trendibb, mint apukája - egy tündéri sárga ruhában falatozik éppen az asztalnál, mosolyától pedig mindenki szíve megolvad.

Forrás: Facebook/ Berki Natasa Zselyke
Antonio Banderas szakmát vált - Nem látjuk többé a filmvásznon a sármos színészt?http://www.life.hu/sztarok/20150828-antonio-banderas-divattervezonek-tanul-a-central-saint-martins-iskolaban-londonban.htmlMegdöbbentő hír látott a minap napvilágot, mely szerint a sármos színész, Antonio Banderas szakmát vált. TV + Sztárok--Ittasan kell hangmintát adnia Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-ittasan-kell-hangmintat-adnia-balint-antonianak.htmlHamarosan pont kerülhet az ittas telefonbeszélgetés-ügy végére, ehhez azonban Bálint Antóniának le kell részegednie.TV + Sztárok--Kiderült, kik azok a sztárok, akiket új műsorában tesztel Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-sebestyen-balazs-kiket-tesztel-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-elso-adasaban.htmlSebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, hanem a sztárok tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMicsoda bakiparádé - Őrülten vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-baki-video-orulten-vicces-jelenetek.htmlMindenkivel előfordult már, hogy nem úgy sikerült kiviteleznie bizonyos dolgokat, ahogyan elsőre eltervezte. TV + Sztárok--Tóth Gabi anyagilag is támogatja mentoráltjaithttp://www.life.hu/sztarok/20150827-toth-gabi-anyagilag-is-tamogatja-mentoraltjait.htmlTóth Gabi a Life.hu riporterének elárulta, milyen érzései vannak a Sztárban sztár című műsorral kapcsolatban, és arról is mesélt, mennyi mindent tesz egykori mentoráltjaiért.TV + Sztárok--Megfenyegették Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20150827-pasztor-anna-magyar-enekesnot-megfenyegettek-egy-facebook-bejegyzese-miatt.htmlAz Anna & the Barbies énekesnőjének egyik Facebookon közzétett bejegyzése hatalmas indulatokat váltott ki néhány rajongójából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.