Papnak szánták a szülei Józan Lászlót

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színész Józan László pap Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Tóbiása fiatalkorában olyan szépen prédikált a szószéken, hogy püspököt akartak belőle csinálni.

Józan László édesanyja, Julika néni örömmel mesélt híres fia gyermekkoráról, aki már akkor tudta, hogy színész szeretne lenni – írj a Best.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Lacika minden vasárnap délelőtt templomba ment, sőt egyszer prédikált is az egybegyűlteknek. Annyira szépen beszélt, hogy a püspök papot akart csinálni belőle, de a fiamat nem érintette meg ez a világ. Mindig is színésznek készült" – mesélte a színész édesanyja.

Józan László-nagyinterjú

„Amikor megkerestek, és mondták, hogy Jacob, a szobalány szerepét bíznák rám, azonnal igen mondtam. A leghálásabb karakter, mulattató és kedves figura. Bevallom, az első jelmezpróbán mindenki ledöbbent, hogy milyen szexi női ruhákat kapunk. A legnagyobb nehézséget a tűsarkú cipő jelentette, minden elismerésem a hölgyeké, hogy ebben létezni tudnak" – mesélte Laci a Life.hu újságírójának.
Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--Jessz! Pumped Gabo már a tévében is riszálhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-pumped-gabo-reklamban-szerepel.htmlNem gondoltuk, hogy valaha le kell majd írni ezt a mondatot: Pumped Gabo egy tableten internetező kisfiú mellett tolja a táncfigurákat.TV + Sztárok--Hétfőtől minden másképp lesz az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-uj-musorstrukturaja-lesz-az-rtl-klubnak.htmlAz RTL Klub az iskolakezdési nap előtt, már augusztus 31-én, hétfőn elindítja őszi programstruktúráját. Számos, vadonatúj műsorformátum mellett régi kedvencek új évadai is visszatérnek a nyári szabadságról.TV + SztárokThinkstockAntonio Banderas szakmát vált - Nem látjuk többé a filmvásznon a sármos színészt?http://www.life.hu/sztarok/20150828-antonio-banderas-divattervezonek-tanul-a-central-saint-martins-iskolaban-londonban.htmlMegdöbbentő hír látott a minap napvilágot, mely szerint a sármos színész, Antonio Banderas szakmát vált. TV + Sztárok--Így tornázik együtt Kate Hudson és kutyusa - Cuki fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-kate-hudson-es-kutyusa-egyutt-jarnak-edzoterembe.htmlA hollywoodi világsztár imádja az állatokat, köztük is legjobban a saját kis kedvencét, Wallyt. A minap vele együtt tornázott, amit rögtön meg is örökített a rajongóknak.TV + SztárokOrigoHatalmas dekoltázzsal dörgölőzött Győzikéhez Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20150827-bauko-eva-valosagshow-hosno-mellein-dekoltazsan-gyozike-is-elamult-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasan.htmlA két celeb az Ezek megőrültek! forgatásán parádézott együtt, az egykori vaóságshow-sztár pedig mindent bevetett a siker érdekében.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.