Tragédia! Meghalt az énekesnő unokaöccse, néhány órával azután, hogy megszületett

gyermekhalál halál család tragédia Christina Milian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesújtó híreket kapott a Milian család. Christina Milian énekesnő testvére, Danielle szülés után néhány órával elvesztette kisfiát.

Egy születési rendellenesség miatt a testén kívül kezdtek fejlődni a szervei Christina Milian unokaöccsének. Az énekesnő testvére, a teljesen összetört édesanya Instagramon közölte a világgal a tragikus hírt. "Tegnap megszületett a kis Richie Bear. Sajnos éjszaka Isten mellé került a mennybe, és elbúcsúztunk tőle." Néhány órával azelőtt. hogy ezt a posztot közzétette, még boldogan újságolta el a baba születését.

A szülők képtelenek feldolgozni a tragédiát.

Az öröm és a tragédia pillanatait Danielle az Instagramon osztotta meg Forrás: Instagram/Danielle Milian
"20 kg-ot híztam" - Tápai Szabina a legnehezebb pillanatokról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20150826-igy-elte-meg-a-terhesseget-tapai-szabina.htmlTápai Szabina nyár óta ismét az élvonalban versenyez. Rendszeresen ingázik Budapest és Székesfehérvár között, otthon pedig lassan kétéves kisfia, Bence gondoskodik arról, hogy a szexi anyuka állandó mozgásban legyen. Szabina elárulta, milyen volt a terhesség. Család--Ennivaló babafotót posztolt Nádai Anikóhttp://www.life.hu/csalad/20150819-ennivalo-babafotot-posztolt-nadai-aniko.htmlMár egyhetes Nádai Anikó kisfia, Patrik. Ennek örömére babafotót posztolt a büszke anyuka.Család--Édes anya-lánya fotót posztolt Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/csalad/20150818-reese-witherspoon-anya-lanya-fotot-posztolt.htmlVolt kitől örökölnie a szépséget Dr. Szöszinek. Reese Witherspoon anyukájával közös fotót posztolt. Család--Cseke Katinka: "Nem hiszem, hogy újra szülök"http://www.life.hu/csalad/20150803-cseke-katinka-nem-hiszi-hogy-ujra-szulni-fog.htmlBár Cseke Katinka a Jóban Rosszban című sorozatban igazi tyúkanyó típust alakít, az életben nem ilyen. Család--Családbővítés: Ada hamarosan újra babázni fog?http://www.life.hu/csalad/20150727-ada-hamarosan-nagymama-lesz.htmlAda hamarosan nagymama lesz, legalábbis fia, Bálint szerint. A Reflektor háziasszonyának nem kis meglepetést okoz fia kijelentése, aki a ma esti Szelfiben a távoli jövőről víziónál, de a gyermeki fantáziának nincsenek határai, és a gyerekszájnak sem lehet parancsolni.Család--Kiakadt a cukiságmérő: Berki Natasa zselyke két kézzel falja a spagettithttp://www.life.hu/csalad/20150725-berki-natasa-zselyke-ket-kezzel-falja-a-spagettit.htmlAz biztos, hogy Hódi Pamela minden kételyt eloszlatott, és végre a kommentelők is rájönnek, nem diétáztatja Natit. A cuki celebcsemete két kézzel falja a spagettit.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.