Németh Kristóf volt feleségével nyaralt

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Németh Kristóf volt feleség szerelem Barátok közt nyaralás Törökország RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Niki azért tartott a színésszel, hogy az egész család együtt tudjon lenni és közös kisfiuk egyikük hiányától se szenvedjen. Kristófban azonban maradt hiányérzet, és azt is elárulta, miért.

Németh Kristófra hosszú idő után rátalált a szerelem, ő mégis volt feleségével nyaralt Törökországban, a Best magazinban pedig azt is elárulta, miért.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Jött velem nyaralni a fiam, az édesanyám, a fiam édesanyja a jelenlegi párjával meg az ő gyerekeivel. Tudom, hogy ez sokak számára furcsa dolog, de mi kiválóan tudunk így együtt lenni, barátságban. Lócinak is nagy öröm, ha mindketten ott vagyunk a közelében" – kezdte Kristóf, akinek kedvese, Judit nagyon hiányzott.

„Minden csodálatos lett volna, csak egyetlen szívfájdalmam volt, hogy az én egyetlen szerelmem nem tudott elkísérni minket" – tette hozzá a színész.

A Pszichológus Pasi: Számolni tudunk, de döntést hozni nem: minden, amire az iskola nem tanítja meg a gyereket!http://www.life.hu/csalad/20150827-az-iskolai-oktatas-minosegen-nem-csak-kell-hanem-muszaj-lenne-valtoztatni-a-pszichologus-szerint.htmlA Pszichológus Pasi, miután alaposan kifejtette véleményét a Disney-mesékről és a videojátékokról, most az oktatási rendszert pécézte ki magának. Dánielnek – aki saját megítélése szerint jó diák volt – vannak fenntartásai a jelenlegi rendszerrel szemben.CsaládThinkstockA tudatos gyermektelenség árnyalataihttp://www.life.hu/csalad/20150813-5-no-tortenete-a-tudatos-gyermektelensegrol.htmlVannak nők, akik nem akarnak gyereket. Soha, semmilyen körülmények között. Az emberek többsége az ilyen vélemények hallatán általában szörnyülködve hitetlenkedik, hiszen "a nők alapvető hivatása az anyaság" és "egy nő csak az anyaság által tudja megtapasztalni a feltétlen és önzetlen szeretetet". De valóban önző, sőt szívtelen lenne az a nő, aki tudatosan dönt a gyermektelen élet mellett?CsaládThinkstockTragédia! Meghalt az énekesnő unokaöccse, néhány órával azután, hogy megszületetthttp://www.life.hu/csalad/20150828-meghalt-christina-milian-enekesno-unokaoccse.htmlLesújtó híreket kapott a Milian család. Christina Milian énekesnő testvére, Danielle szülés után néhány órával elvesztette kisfiát.Család--Ikrei lesznek Judy-nak?http://www.life.hu/csalad/20150828-judy-a-groovehouse-enekesnoje-meg-ket-gyermeket-vallalna.htmlA Groovehouse énekesnője bevallotta: kislányát mindenképpen szeretné megajándékozni egy testvérrel.Család--Már 7 évesen heroinfüggő volt! A saját anyja szoktatta rá!http://www.life.hu/csalad/20150827-het-evesen-heroinfuggo-volt-amit-a-sajat-anyja-eroszakolt-ra-most-normalis-eletet-el.htmlEmma Monks első babája születésével változtatott az életén: kilépett anyja árnyékából, hogy boldog gyerekkort biztosítson a kicsinek – mást, mint amilyenben neki kellett felnőnie.Család--Nádai Anikó egyre többet mutat a kisfiából - Tündéri lesifotó!http://www.life.hu/csalad/20150827-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-megmutatta-kisfiat-mikozben-edesdeden-aludt.htmlAz RTL Klub sztárja gyönyörű sorokat osztott meg rajongóival az anyai szeretetről, és csemetéje kiságyába is bepillantást engedett.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.