Hármasiker-terhességet színlelt a 16 éves tinilány

Forrás: Thinkstock -
színlelés hármasiker ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokig színlelte terhességét a 16 éves michigani lány családja előtt. Ráadásul hármasikreket mesélt be mindenkinek, az "apát" is beleértve.

A fakeababy.com weboldalról rendelt kiegészítőket magának a tinilány, hogy elhitesse mindenkivel, hármasikrekkel várandós. Rengeteg ajándékot kapott családjától, ismerőseitől, és még adományok is érkeztek hozzá, több ezer dollár értékben.

Forrás: Fakeababy.com

A weboldalról műhasat és hamis ultrahang fotót is rendelt, amin látszanak a hármasikrek. A képet fel is töltötte Facebookra, és egy olyan csoportba is kitette a közösségi oldalon, amelyben anyák voltak, és az egyikük rögtön kiszúrta, hogy hamis.

Forrás: Fakeababy.com

Mikor kiderült a hazugság, a tinédzser összeomolva elmondta a rendőrségnek, hogy elvesztette születendő gyerekét, mikor hat hetes terhes volt. Megijedt, nem tudta, mit csináljon, ezért hazudta a terhességet. Bátyja a helyi rádiónak azt nyilatkozta, minden adományt visszaadnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.