Hihetetlen luxusbölcsibe jár Berki Natasa Zselyke - Fotó!

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki -
cukiság kutya reggel Berki Natasa Zselyke bölcsőde Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, szeptember 1-jén a kis Natasa Zselyke bölcsis lett - és nem is akármilyen helyen!

Medence is van abban a luxubölcsiben, melybe Berki Natasa Zselyke is jár. A büszke szülők egyébként már több fotót is posztoltak a kislányról, ahogy éppen az első napját tölti az intézményben. Ma reggel Berki Krisztián vitte el Natasa Zselykét a bölcsibe, amiről egy cuki fotót is készített. A képen egy apa-lánya pillanat látható, amelyen kézen fogva lépkednek a bölcsőde bejárata felé.

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki
Európa legszebb tündérmeséi - Amikor egy földi halandó és egy királyi sarj találkozik 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20150901-amikor-egy-kiralyi-sarj-egy-herceg-hetkoznapi-not-vesz-felesegul.htmlA Hamupipőke-sorozatunk folytatódik! Adott egy hétköznapi életet élő gyönyörű lány, aki csak álmodozni mer arról, hogy a daliás szőke herceg bekopogtat az ajtaján, lábára húzza az üvegcipellőt, a hetedhét országra szóló lakodalom után pedig boldogan élnek, míg meg nem halnak. Az álombéli tündérmese sztori csak igen keveseknek adatik meg. Mégis akadnak olyan szerencsés Hamupikőkék, akik le tudták győzni az akadályokat, áthágták a rangkülönbségeket és királyi sarj feleségei lettek.Család--Kósa L. Adolf nem beszélhet a fiaivalhttp://www.life.hu/csalad/20150903-kosa-l-adolf-musorvezeto-regota-nem-beszelt-elso-hazassagabol-szuletett-fiaival.htmlA műsorvezető második feleségével teljes boldogságban él, ám első házasságából született fiaival nem tarthatja a kapcsolatot.Család--Terhes maradt, így most egy videóval keresi gyermeke apját a fiatal lányhttp://www.life.hu/csalad/20150903-videoval-keresi-gyermeke-apjat-a-terhes-anya.htmlAz egyéjszakás kalandokat legtöbbször egyik fél sem veszi komolyan, azonban megváltozik a helyzet, ha a nő terhes marad. Natalie Amyot Ausztráliában töltötte a nyaralását, ami a vártnál sokkal izgalmasabbra sikeredett.Család--Miből lesz a cserebogár? - Íme, a jövő legcukibb sztárpárjai 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20150831-hires-sztarbabak-akik-felnott-korukban-alomparok-lennenek-2-resz.htmlMiből lesz a cserebogár? sorozatunk folytatódik! Azt már korábbi cikkünkben megállapítottuk, hogy a kicsi György hercegnek a bájos Harper Beckhammel, valamint, hogy a sármőr Majoros Mariánnak Berki Krisztián szeme fényével, Natasa Zselykével kellene egyszer majd álompárt alkotniuk. Listánknak azonban még koránt sincs vége, jöjjenek hát a következő adag celebgyerekpárok!Család--30 év börtön kapott az anya, aki metadont adott kislányának, hogy könnyebben elaludjonhttp://www.life.hu/csalad/20150902-metadont-adott-egy-anya-17-honapos-kislanyanak-hogy-konnyebben-elaludjon.htmlCourtney Howell korábban heroinfüggőségének kezelésére szedte a gyógyszert, amelyből egyik este 17 hónapos lányának is adott, mert nem akart elaludni. A gyerek belehalt a mérgezésbe.Család--Jó ideig nem láthatjuk György herceget és Saroltát?http://www.life.hu/csalad/20150902-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-korutazasra-keszulnek-a-gyerekeik-nelkul.htmlÚjabb körutazást tervez Cambridge hercege és hercegnéje, ám a hírek szerint sem a kis György, sem pedig nemrég született húga, Sarolta hercegnő nem fog velük tartani.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.