Kósa L. Adolf nem beszélhet a fiaival

Forrás: Youtube -
házasság válás Kósa L. Adolf Fonyó Barbara találkozás Vitray Tamás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető második feleségével teljes boldogságban él, ám első házasságából született fiaival nem tarthatja a kapcsolatot.

Kósa L. Adolf első házassága Vitray Tamás nevelt lányával, Fonyó Barbarával válással végződött, a műsorvezető pedig óriási kudarcként élte meg, hogy akkor összeomlott az élete – írja a Story.

„Hirtelen minden tönkrement. A válás mindenkinek sérülést okozott. Megszenvedték a gyerekek, és minket is borzasztóan megviselt" – kezdte Adolf, aki alig láthatja gyermekeit.

Forrás: Youtube

„Hogy mikor találkoztam utoljára a gyerekeimmel? Hát erre nem tudok mit válaszolni. De nem titok: nagyon hiányoznak a srácaim" – vallotta be a műsorvezető, akinek második házasságából született fiával, Nimróddal sem találkoztak még féltestvérei. Adolf csak reménykedik, hogy egyszer megoldódik ez a régóta tartó fájdalmas családi helyzet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.