Megható levelet írt Down-kóros lánya esküvőjére az apa

Forrás: Crystal Slaughter Potography -
esküvő félelem szerelem teljesség valóság levél Down-szindróma remény álom várakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerető apa megható tisztelgést írt a Down-szindrómás lánya esküvőjére, amelyben eredményeit dicséri, és hosszú, boldog életet kíván neki.

Az 57 éves apuka, Paul Daugherty, aki a Cincinnati Enquirer sportrovatának vezetője, a 25 éves lánya esküvőjére írt szívszorító sorokat. Az apa őszinte levelében azt is megvallotta, hogyan sírt a félelem miatt, hogy a társadalom nem fogja elfogadni a lányát. „Félelmem azonban megalapozatlan volt” – írta a férfi.

Forrás: Crystal Slaughter Potography

„Kislányom, gyönyörű vagy! Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy egy Down-szindrómával született nőt elvegye élete szerelme, de ti minden várakozásra rácáfoltatok.”

Forrás: Crystal Slaughter Potography

„Ezekért a pillanatokért élünk, amikor az álmok és remények az idő egy pontján valósággá válnak. Amikor minden, amit elképzeltünk megérkezik, és magával hozza a teljességet. A boldogság lehetséges. Ezt most már tudom, itt és most, az ablakod alatt állva” – olvasta fel levelét az apa.

Forrás: Crystal Slaughter Potography

Jillian és szintén Down-kóros Ryan Mavriplis júniusban házasodtak össze egy szabadtéri esküvőn 160 vendég előtt.

Forrás: Crystal Slaughter Potography
Európa legszebb tündérmeséi - Amikor egy földi halandó és egy királyi sarj találkozik 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20150901-amikor-egy-kiralyi-sarj-egy-herceg-hetkoznapi-not-vesz-felesegul.htmlA Hamupipőke-sorozatunk folytatódik! Adott egy hétköznapi életet élő gyönyörű lány, aki csak álmodozni mer arról, hogy a daliás szőke herceg bekopogtat az ajtaján, lábára húzza az üvegcipellőt, a hetedhét országra szóló lakodalom után pedig boldogan élnek, míg meg nem halnak. Az álombéli tündérmese sztori csak igen keveseknek adatik meg. Mégis akadnak olyan szerencsés Hamupikőkék, akik le tudták győzni az akadályokat, áthágták a rangkülönbségeket és királyi sarj feleségei lettek.Család--Terhes maradt, így most egy videóval keresi gyermeke apját a fiatal lányhttp://www.life.hu/csalad/20150903-videoval-keresi-gyermeke-apjat-a-terhes-anya.htmlAz egyéjszakás kalandokat legtöbbször egyik fél sem veszi komolyan, azonban megváltozik a helyzet, ha a nő terhes marad. Natalie Amyot Ausztráliában töltötte a nyaralását, ami a vártnál sokkal izgalmasabbra sikeredett.Család--Vajna Tímea: "Andy a béranyaságba is belemenne"http://www.life.hu/csalad/20150903-vajna-timea-ferje-andy-vajna-belemenne-a-beranyasagba.htmlVajna Tímeát régóta foglalkoztatja az anyaság gondolata, és erről férjével, Andy Vajnával is egyre többet beszélgetnek.CsaládOrigoA természetes úton való szülés szépsége és fájdalma – Őszinte fotósorozathttp://www.life.hu/csalad/20150902-fotosorozat-a-termeszetes-uton-szules-szepsegerol-es-fajdalmarol.htmlEgy brazil újságíró képekkel dokumentálta végig kislánya érkezését egészen az első fájdalom pillanatától a megszületéséig.CsaládOrigoJó ideig nem láthatjuk György herceget és Saroltát?http://www.life.hu/csalad/20150902-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-korutazasra-keszulnek-a-gyerekeik-nelkul.htmlÚjabb körutazást tervez Cambridge hercege és hercegnéje, ám a hírek szerint sem a kis György, sem pedig nemrég született húga, Sarolta hercegnő nem fog velük tartani.Család--30 év börtön kapott az anya, aki metadont adott kislányának, hogy könnyebben elaludjonhttp://www.life.hu/csalad/20150902-metadont-adott-egy-anya-17-honapos-kislanyanak-hogy-konnyebben-elaludjon.htmlCourtney Howell korábban heroinfüggőségének kezelésére szedte a gyógyszert, amelyből egyik este 17 hónapos lányának is adott, mert nem akart elaludni. A gyerek belehalt a mérgezésbe.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.