Dráma! Egy férfi évekig tartotta fogva feleségét és fiát

család fogság apa borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség letartoztatott egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy feleségét és felnőtt fiát jogellenesen, embertelen körülmények között tartotta fogva évekig.
A fogva tartó Edgardo Oviedo háza Forrás: bbc.com

Az eset Argentínában történt és a BBC számolt be róla. A tengerparton fekvő Mar Del Plata nevű városban élő, 66 éves Edgardo Oviedo házának hátsó részében volt kialakítva az a mocskos szoba, ahol a férfi embertelen körülmények között tartotta fogva feleségét és 32 éves fiát. A szobában a rendőrök tányérokon kutyakaja maradékokat is találtak, valószínűleg azzal etette Oviedo a foglyait. A hatóságok beszámolója szerint a nő súlyos mentális problémákkal küzd, míg fia alig tud egyáltalán beszélni.

A terror háza belülről Forrás: infonews.com

A legmegdöbbentőbb az egész esetben az, hogy Oviedot – aki egyébként egy építőipari munkás, és korábbi szakszervezeti vezető – másik két, szintén a környéken élő fia jelentette fel a rendőrségen…több évnyi közömbös hallgatás után. Mindezt apjuktól való túlzott félelmükkel magyarázták. A fogva tartott anyjuk és testvérük is biztosan megérti őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.