Ingyen segít egy cég a költözésben a bántalmazó kapcsolatban élőknek

Forrás: Thinkstock -
költöztetés párkapcsolat cég ingyen bántalmazás költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kaliforniai költöztetőcég egy családon belüli erőszak megelőzésével foglalkozó szervezettel együtt indította el kezdeményezését.

Nagyszerű öltettel rukkolt elő a Meatheads Movers nevű kaliforniai cég a Good Shepherd alapítvánnyal szövetkezve: újonnan indított különleges szolgálatásuk keretében ingyen és bérmentve segítenek kiköltöztetni azokat, akiket rendszeresen bántalmaz partnerük.

Forrás: Thinkstock

"Ezen szolgálatás nem csupán segíti a családon belüli erőszak áldozatait, hanem közvetlen hatással van a Meatheads Movers dolgozóira is, amelynek tagjai olyan fiatal férfiak, akik hiszik, hogy egy igazi férfi nem üt meg egy nőt, hanem segít a rászorulókon" - magyarázta az LA Weekly-nek a cég szóvivője.

Éhen fogsz dögleni nélkülem, te ribanc!

Minden héten meghal egy nő Magyarországon, havonta egy gyermek a családon belüli erőszak következtében. Hogy miért vár a nő, miért nem lép ki időben a bántalmazó, esetleg a halálát is okozó gyilkos kapcsolatból? Válaszul álljon itt Nóra története, aki húsz év házasság után, klasszikus módon, mezítláb, fehérneműben menekült el tomboló férjétől - a cikkért kattints ide!
Forradalom a gyereknevelésben vagy családon belüli erőszak? - Ijesztő új trend terjed a szülők körébenhttp://www.life.hu/csalad/20150625-uj-trend-a-gyereknevelesben-a-nyilvanos-megszegyenites-az-interneten.htmlA szülő-gyermek kapcsolat, kiváltképp a tinédzserkor tájékán, számos hullámvölgyön megy keresztül. Egy kamaszt nevelni nem egyszerű feladat, főleg azért, mert a legtöbb szülő anno más rendszerben, más mintákat megismerve nőtt fel, az akkori nevelési - különösen a büntetési - módszereket pedig ma már nem igazán ajánlják a szakemberek. De kell-e egyáltalán büntetni egy tinit? És ha igen, mi a legcélravezetőbb módszer?CsaládThinkstock20 év múlva kért bocsánatot gyerekkori bántalmazója a férfitól - A Facebookon üzenthttp://www.life.hu/news/20150517-20-ev-mulva-kert-bocsanatot-gyerekkori-bantalmazoja-a-ferfitol.htmlA kis ChadMichael Morrisette-et annyit bántották az osztálytársai, hogy csak akkor mert belépni az osztályterembe, ha valaki elkísérte. A férfi máig nem felejtette el, mi történt vele, ám különös fordulat: egykori fő bántalmazója a Facebookon üzent neki. NewsThinkstockA családon belüli erőszak nyomait tetoválással tünteti el a művészhttp://www.life.hu/trend/20150907-tetovalasokkal-fedi-el-az-eroszak-nyomait-egy-tetovalo-muvesz.htmlA sebhelyek egy életen át emlékeztetik az embereket arra, hogy mi történt a testükkel. Egy tetoválóművész, Flavia Carvalho épp ettől szeretné megkímélni azokat, akik családon belüli erőszak áldozatai voltak.Trend--Súlyos bántalmazással vádolja férjét a magyar színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20150626-ronai-aross-aranka-szineszno-sulyos-bantalmazassal-vadolja-ferjez.htmlRónai-Aross Aranka, a Gálvölgyi-show sztárja, és egykori címlaplány fotóval bizonyítja az igazát: férje, László megverte őt. A férfi ennek ellenére is tagad.Család--„Apu mindig bántja anyut!" Így látják a családon belüli erőszakot a gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20141125-a-csaladon-beluli-eroszakrol-nyilt-kiallitas-gyerekrajzokbol-a-szabolcs-szatmar-bereg-megyei.htmlDöbbenetes kiállítás nyílt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon. A gyerekek rajzain azt is láthatjuk, hogyan élik meg a kicsik a családon belüli erőszakot.CsaládOrigoBántalmazták és embertelen körülmények között tartották az idős asszonythttp://www.life.hu/news/20150611-bantalmaztak-es-embertelen-korulmenyek-kozott-tartottak-az-idos-asszonyt.htmlKizárta saját otthonából, verte, éheztette és embertelen körülmények között tartotta a 80 éves idős asszonyt az a kunszentmiklósi testvérpár, akik ellen most vádat emelt az ügyészség.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.