Beyoncé kislánya cuki ajándékkal lepte meg anyukáját

világsztár Jay Z Beyoncé Blue Ivy Carter énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban megírtuk, a világhírű énekesnő az idén töltötte be a 34. életévét. A sztárt több millióan köszöntötték fel a rajongói oldalain, de legszebb meglepetést a gyermekétől kapta. 

Beyoncé szeptember 3-án ünnepelte a születésnapját, amely igen különlegesre sikeredett. Blue Ivy meglepetése az volt, hogy rajzolt egy kártyát, amire azt írta: "A világ legjobb anyukájának." A hároméves kislánynak az édesapja, Jay Z is segített a mű elkészítésében, az énekesnő pedig könnyekig hatódva vette át az ajándékot. A képen egy születésnapi torta látható, amit zsírkrétával készítettek.

Blue Ivy cuki ajándéka Forrás: Instagram/Beyonce

"Szívből köszönöm mindenkinek, aki felköszöntött a születésnapomon.Teljesen meghatódtam!"- írta a világsztár az Instagramján megosztott bejegyzés alá.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Amíg a násznép el nem választ http://www.life.hu/csalad/20150907-amig-a-nasznep-el-nem-valaszt-7-ev-jegyesseg-a-hazassag-utan-a-ferj-lelepett-egy-munkatarsaval.htmlA ma 29 éves, Angliában élő Michelle Young hét évvel ezelőtt első látásra beleszeretett Alanbe, és hétévnyi jegyesség után, az esküvőn úgy érezte, hogy ő a legboldogabb nő a világon. Arra azonban legrosszabb rémálmaiban sem gondolt, hogy mindössze három hónap elteltével újdonsült férje le fog lépni a násznép egyik tagjával.CsaládThinkstockEgészséges szájon csókolni a gyereket?http://www.life.hu/csalad/20150905-megis-egeszseges-szajon-csokolni-a-gyereket.htmlDr. Charlotte Reznick amerikai pszichológus korábban arra hívta fel a figyelmet, hogy a szülők semmiképpen se csókolják szájon a csemetéjüket, mert a szexuális töltetű cselekedet összezavarhatja a kicsiket. Ausztrál kollégája, Dr. Fiona Martin szerint azonban ilyen negatív hatásról szó sincs.CsaládThinkstockNem adja vissza gyerekeit Szorcsik H. Viki exehttp://www.life.hu/csalad/20150905-szorcsik-h-viki-exe-a-lathatas-utan-nem-adta-vissza-gyerekeit.htmlÖt év után ment tönkre a Jóban Rosszban egykori színésznőjének kapcsolata párjával, akitől két gyermeke is született. A színésznő most azzal vádolja exét, hogy egy láthatás után nem adta vissza a kicsiket. Család--Majka a kisfiával cukiskodott - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150904-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-kisfiaval-mariannal-cukiskodott.htmlA Duna-parton kapta lencsevégre Dundika a két, számára legfontosabb pasit, ahogy éppen szeretgetik egymást.Család--Négy gyereket tervez az állítólag ismét várandós Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150907-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-keszen-allnak-a-harmadik-babara-es-negy-gyereket-terveznek.htmlMivel Vilmos herceg felesége is nagy családban nőtt fel, a hercegné nem szeretne megállni két gyereknél. Mi több, a hírek szerint háromnál sem!Család--Tizenéves menyasszonyok tragédiájahttp://www.life.hu/csalad/20150903-tizeneves-indiai-kislanyokat-kenyszeritenek-hazassagra.htmlMíg az esküvő a legtöbb nő számára az élete legboldogabb napja, a 15 éves Nasoin Akther aligha érezhette magát szomorúbban, mint akkor, amikor akarata ellenére kényszerítették hozzá egy 32 éves férfihoz.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.