Forró kocsiban halt meg a baba - Megfeledkeztek róla a családtagok

Forrás: Thinkstock -
halál baba forróság autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden rokon azt hitte, valaki más már bevitte a házba a gyereket. A 11 hónapos kisfiú eközben végig a 78 fokosra forrósodott kocsiban feküdt. 

Délután 3 körül ért haza a templomból a 11 hónapos Jaxon Taylor családja, és bementek a házba. Sem nagyszüleinek, sem nagynénjének vagy unokatestvérének nem jutott eszébe, hogy a kisfiút kint hagyták az autóban. Mindenki azt hitte, valaki más már bevitte a házba.

Forrás: Thinkstock

A baba édesanyja ápolónőként dolgozik, éjszakai műszakban. Délután fél 6-kor, mikor felébredt, megkérdezte, hol van a kisfia. Ekkor eszmélt fel a család, hogy nincs meg a gyerek.

Gyerekek, akik a családi autóban lelték halálukat

Véletlen baleset? Szülői felelőtlenség? Eltervezett gyilkosság? Nem telik el úgy nyár, hogy ne érkezne hír felforrósodott kocsiban hagyott gyerekek tragikus eseteiről. Az alábbi brutális történetekből érdemes mindenkinek levonni a tanulságot: fokozottan figyeljünk szeretteinkre, hiszen akár egy meggondolatlan döntés is drámai következményekkel járhat.

"Úgy tűnik, mindenki valami mással volt elfoglalva. A kommunikáció hiánya okozta a balesetet. Mindenki azt hitte, valaki más már gondoskodott a gyerekről" - nyilatkozta a CNN-nek a helyi seriff.

Az édesanya megpróbálta újraéleszteni a forró kocsiban hagyott kisfiát, majd a kórházba száguldottak vele, de már nem lehetett megmenteni.

A szülők annyira összeomlottak, hogy képtelenek visszamenni dolgozni, az interneten gyűjtenek támogatást, hogy meg tudjanak élni, amíg újra munkaképesek lesznek.

Az ügyben rendőrök nyomoznak, lehetséges, hogy a nagyszülőket vagy a gyerek nagynénjét vádlottként kihallgatják.

Halott kislánya hamvaiból készített magának tetoválásthttp://www.life.hu/csalad/20150908-halott-kislanya-hamvaibol-keszitett-maganak-tetovalast.htmlAzt állítja az anya, máshogy nem tudja feldolgozni kislánya elvesztését, mint egy hamvakból készített tetoválás segítségével.CsaládThinkstockElolvadtunk! Ilyen cuki Jamie Dornan családjahttp://www.life.hu/csalad/20150906-jamie-dornan-a-szurke-50-arnyalatanak-foszereploje-ilyen-a-csaladja.htmlEnnivalóan cuki képek készültek A szürke ötven árnyálatának főszereplőjéről és családjáról.CsaládNorthfotoÍme, a világ legcukibb testvérpárja - Darren és Phillip a pizsamás pitbullokhttp://www.life.hu/csalad/20150903-pizsamas-pitbullkolykok-darren-es-phillip.htmlRemélhetőleg már mindenki fejéből sikerült kigyomlálni az elterjedt tévhitet, miszerint a pitbullok vérszomjas állatok. Ha bárkinek lenne még kétsége, azonnal nézze meg a következő fotósorozatot.Család--Mit kapott születésnapjára Schobert Lara?http://www.life.hu/csalad/20150901-mit-kapott-szuletesnapjara-rubint-lara.htmlRubint Réka elárulta, mivel ajándékozták meg kislányukat a születésnapján. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huHármasiker-terhességet színlelt a 16 éves tinilányhttp://www.life.hu/csalad/20150901-harmasiker-terhesseget-szinlelt-a-16-eves-tinilany.htmlHónapokig színlelte terhességét a 16 éves michigani lány családja előtt. Ráadásul hármasikreket mesélt be mindenkinek, az "apát" is beleértve.Család--Végre újabb cuki fotó Nádai Anikótól!http://www.life.hu/csalad/20150830-nadai-aniko-es-kisfia-kozos-foto.htmlÚj ruhákat kapott Nádai Anikó tüneményes kisfia, Patrik.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.