Halott kislánya hamvaiból készített magának tetoválást

Forrás: Thinkstock -
hamvak halott tetoválás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt állítja az anya, máshogy nem tudja feldolgozni kislánya elvesztését, mint egy hamvakból készített tetoválás segítségével.

Terhessége 20. hetében hozta világra a nő kisbabáját. Szülés után az orvosok közölték az anyával a rossz hírt: csodára lenne szükség, hogy a kicsi életben maradjon. A baba 56 órával születése után meghalt.

"Nem akartam, hogy tőlem távol, egy temetőben helyezzék örök nyugalomra. Személyesebben szerettem volna emlékezni rá. Rátaláltam a Six Coffins szalonra, ahol vállalták, hogy tetoválást készítenek nekem, a Lilly hamvaiból készült festékkel" - nyilatkozta a nő.

Forrás: Dominion Post

A nő úgy érzi, a szívéhez közel varratott tetoválással majd mindig óvhatja gyerekét. Tudja, hogy sokan megborzonganak, mikor elmeséli a tetoválás történetét, de úgy érzi, ez segíthetett csak neki a gyászban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.