Kiderült, mire vágyik 30. születésnapján Sarka Kata

Sarka Kata utazás Hajdú Péter Disneyland szülinap bakancslista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter felesége elárulta, melyik az a hely, amely még a bakancslistáján is szerepel, és ahová örülne, ha a 30. születésnapján elvinné a férje.

A Hajdú család eseménydús nyáron van túl, idei pihenésüket pedig kivételesen Mallorcán töltötték. Kata azonban bevallotta: van, ahová még gyermeki énje vágyódik.

„A kedvencem Ciprus, de Peti idén mondta, hogy nézzünk meg egy új helyet, ezért mentünk Mallorcára. Nagyon jól éreztük magunkat. Peti nagy kalandor, én a gyerekekkel nem merek új helyre menni. A bakancslistám helyszíneit már teljesítettem, de például Disneylandba még szívesen elmennék a születésnapomon"- célozgatott Kata.

Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigoTatár Csilla pocakbarátra lelthttp://www.life.hu/sztarok/20150909-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetoje-pocakbaratra-lelt-nkuya-sonia-a-sugarloaf-egyuttes-enekesnojenek.htmlA műsorvezető a szintén terhes Nkuya Soniával közösen mutatta meg gömbölyödő pocakját.TV + Sztárok--34 éves lett a hazai televíziózás nagyasszonya, Ördög Nóra!http://www.life.hu/sztarok/20150908-ordog-nora-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-harmincnegy-eves-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető ma töltötte be a 34. életévét. Ebből az alkalomból egy különleges galériát készítettünk, amelyben olyan fotók láthatóak, amelyeket férje, Nánási Pál készített. TV + SztárokSzandit nem lehetett csőbe húznihttp://www.life.hu/sztarok/20150908-szandit-enekesnot-nem-lehetett-csobe-huzni-amikor-a-helyesirasat-teszteltek.htmlHarmincegy év után nehéz váltani, ám az énekesnő szinte probléma nélkül hozzászokott az újításokhoz, ellentétben az IHM tagjaival és Joshi Bharattal.TV + Sztárok--Vigyél el! Brigi pasija helyett csajokkal buliznahttp://www.life.hu/sztarok/20150907-vigyel-el-brigi-az-rtl-klub-randi-sowjanak-szereploje-pasija-helyett-csajokkal-bulizna.htmlAz RTL Klub szombaton debütált új randi-showjának pörgős szépsége bevallotta, miért jelentelezett a műsorba és milyen pasira vágyódik.TV + Sztárok--Vajna Timi blogírást tanulnahttp://www.life.hu/sztarok/20150907-vajna-timi-andy-vajna-felesege-blogirast-tanulna-oravecz-noratol.htmlAkár az is előfordulhat, hogy Oravecz Nórától fog blogolást tanulni Andy Vajna felesége.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.