Kiderült, mi az igazság Muri Enikő terhességével kapcsolatban

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
terhesség Mokka Muri Enikő család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő az őszi depresszió témája kapcsán érkezett beszélgetni a Mokka stúdiójába, azonban valami egész más is szóba került.

Az énekesnő elmesélte, hogy folyamatosak a pletykák a terhességével kapcsolatban. Most a kérdés aktualitást kapott egy dala kapcsán, ezért döntött úgy, hogy ő maga is megszólal, és reagál a híresztelésekre.

Így küzd a magas lépcsőfokokkal Berki Natasa Zselyke - Videó!http://www.life.hu/csalad/20150911-berki-natasa-zselyke-lepcsozik.htmlMár megint akkorát cukiskodott Berki Natasa Zselyke, hogy erről muszáj beszámolnunk. Hódi Pamela tüdéri videót posztolt.CsaládOrigoEz volt Justin Timberlake és Jessica Biel fiának első szavahttp://www.life.hu/csalad/20150911-justin-timberlake-es-jessica-biel-fianak-elso-szava-a-dada-volt.htmlA sztárpár a felhők között jár, mióta megszületett első gyerekük. Mindig lelkesen, kedvesen nyilatkoznak a babáról, ezúttal pedig azt is elmondták, mi volt a pici első szava.Család--Így küzd a magas lépcsőfokokkal Berki Natasa Zselyke - Videó!http://www.life.hu/csalad/20150911-berki-natasa-zselyke-lepcsozik.htmlMár megint akkorát cukiskodott Berki Natasa Zselyke, hogy erről muszáj beszámolnunk. Hódi Pamela tüdéri videót posztolt.CsaládOrigoMező Misi elárulta, miért rejtegeti családját a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/csalad/20150911-mezo-misi-elarulta-miert-rejtegeti-a-csaladjat.htmlEgy privát koncert keretében adta elő legújabb szerzeményét Mező Misi, akit a Life.hu riportere az eseményen többek közt arról faggatott, miért rejtegeti családját a nyilvánosság elől. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia: "Panka nem elkényeztetett sztárcsemete"http://www.life.hu/csalad/20150910-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-kislanya-panka-nem-elkenyeztetet-sztarcsemete.htmlA TV2 műsorvezetője elárulta, kislánya egy örökmozgó energiabomba, aki nyitott a világra és egyáltalán nem szállt el attól, hogy híres szülei vannak.CsaládFotó: Margitay Klára/Life.huVéletlenül vodkát kapott tápszerébe a csecsemőhttp://www.life.hu/csalad/20150910-fel-deci-vodkat-adtak-veletlenul-a-csecsemonek.htmlVíz helyett fél deci vodkába keverték a 22 éves szülők babájuk tápszerét.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.