A gyerekek nagyon cikik tudnak lenni - Anyukák mesélték el történeteiket

család ciki vicces gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szülő imádja a gyerekét a legrázósabb szituációkban is, de biztos, hogy az összes anyuka volt már olyan helyzetben, hogy vörösödött az arca porontya miatt.

Egy anyuka már megosztotta legcikibb tamponvásárlásának történetét, most pedig újabb szülők vallották be - ezúttal a Huffington Postnak - hogyan égették le őket a csemetéik.

"Anyu, úgy nézel ki, mint a Hős6-os" - mondta egy gyerek terhes anyukájának.

Forrás: Youtube

"Egyszer meg kellett kérnem az egyik fiamat, hogy legyen szíves levenni a péniszét a tévéképernyőről" - vallotta be egy anya.

Egy szégyenkező szülő azt mesélte el, hogy ötéves fia megkérdezte a nagymamát, miért cserélt ágyneműt. Talán ő is bepisilt éjszaka?

"Egyszer a fiam belekakilt a kádba, aztán bedugta a fejét a víz alá" - mesélte egy anyuka, akit ugyan gyereke nem nagy társaságban égetett le, de így is egészen kellemetlenül érezte magát.

"A fiam rendszeresen kiakadt, ha nem pontosan úgy hivatkoztam a női alteregójára, hogy Audrey, a medúza" - Hát, ezt nem teljesen értjük.

"Mikor megkérdezte a fiam egyik tanára, hogy mi az anyukájuk kedvenc elfoglaltsága, a fiam ezt válaszolta: bort iszik és szeret engem tisztogatni."

Forrás: giphy.com

"A kedvenc sushi bárunkban a négyéves fiamnak hirtelen erekciója lett. Levette a nadrágját, persze mindenki előtt, és közölte, hogy meg kell szellőztetnie a kukiját, mert fáj."

"Az anyósom nálunk vacsorázott, a lányom mellettünk babázott a szőnyegen. Egyszercsak nyögő hangot adott ki, és úgy játszott. Az anyósom megkérdezte, miért nyögnek a babái. A lányom erre közölte, hogy anya és apa is így szoktak játszani éjszaka."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.