Ilyen cuki anya-fia fotót még nem láthattál Victoria Beckhamről

Forrás: Instagram/Victoria Beckham -
divattervező mosoly Brooklyn Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, ami még egy jégkirálynő szívét is megenyhíti. Cuki fotót posztolt magáról Victoria Beckham.

Ha gyermekeiről van szó, Victoria Beckham szíve is meglágyul. A divattervezőnő, aki a nemrég mutatta be tavaszi kollekcióját a New York-i divathéten, legnagyobb fiát, Brooklynt ölelte át cukin és mosolyogva (!), így köszönt el követőitől képmegosztó oldalán.

Forrás: Instagram/Victoria Beckham

Pedig Beckhamné tud, ha akar: korábban férje kedvéért erőltette meg magát, és villantotta ki fogsorát egy fénykép erejéig.

Fűszeres lányból divatikon

Victoria Beckham mindössze húszévesen lett világsztár a Spice Girls csajokkal. Most, húsz évvel később azonban már elérte azt, hogy munkáját valóban elismerik - divattervezőként évek óta bebizonyítja, hogy volt értelme otthagynia a popszakmát. A Life.hu Victoria Beckhamről szóló cikkéért kattints ide!
Vége! Victoria Beckham besokallthttp://www.life.hu/sztarok/20150807-victoria-beckham-nelkul-indul-turnezni-jovore-a-spice-girls.htmlA hírek szerint nem lesz teljes a csapat a lányok 2016-os világ körüli turnéján, Victoria Beckham ugyanis nem kér a Spice Girlsből.TV + Sztárok--Szívdöglesztő apa-fia szelfit lőtt David Beckham: Íme!http://www.life.hu/news/20150912-david-beckham-szivdogleszto-apa-fia-szelfit-lott-legidosebb-gyermekevel-brooklynnal.htmlDavid és Victoria Beckham nagyfia egyre helyesebb. És ezt az apukája is jól tudja.News--Victoria Beckham:„Nem szeretném, ha popsztár lenne a lányomból”http://www.life.hu/csalad/20150703-victoria-beckham-nem-szeretne-ha-lanya-harper-popsztar-lenne.htmlAz egykori Spice Girl a Vogue magazinnak fejtette ki: nem igazán örülne, ha lánya bejelentené, hogy popsztár akar lenni.Család--Hopp! Együtt lóg Brooklyn Beckham és Selena Gomez: Fotó!http://www.life.hu/news/20150912-brooklyn-beckham-es-selena-gomez-kozos-fotot-posztoltak-magukrol.htmlÚgy tűnik, David és Victoria Beckham legidősebb fia új barátra lelt.News--16 éves házassági évfordulót ünnepelt Victoria és David Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20150705-16-eves-hazassagi-evfordulot-unnepelt-victoria-es-david-beckham.htmlHihetetlen, hogy immár 16 éve házasodott össze a világ egyik legstílusosabb és leghíresebb házaspárja!IntimOrigoDavid Beckham lesz az új James Bond? http://www.life.hu/sztarok/20150908-david-beckham-jatszana-a-vilag-leghiresebb-ugynokenek-szerepet.htmlGuy Ritchie következő filmjében biztosan láthatjuk majd a világhírű exfocistát, de Beckham a legújabb hírek szerint a 007-es ügynök szerepére áhítozik a legjobban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.