Szívbemarkoló történet! 70 év után találkoztak a szétválasztott ikrek

lengyel testvér kutatás találkozás Vöröskereszt iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem is tudtak egymás létezéséről a lengyel testvérek, akik édesanyjuk súlyos betegsége miatt kerültek árvaházba. Onnan még kisbabként örökbefogadták őket, ezzel pedig közel 70 évre elsodródtak egymástól.

George Skrzynecky a 60-as években már megpróbálta felkutatni a testvérét de nem járt sikerrel. Lucjan Poznanski pedig csak tavaly tudta meg, hogy van egy ikertestvére, amikor lánya a Vöröskereszthez fordult, hogy édesapja családjáról kutasson – és milyen jól tette. A Vöröskereszt jóvoltából ugyanis újra egymásra találhattak a testvérek.

Íme a videó a találkozásról: (5.50-től érdemes nézni)

Megszakította a kapcsolatot féltestvérével Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20150917-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-megszakitotta-a-kapcsolatot-feltestverevel.htmlAhogy már korábban édesanyját, most féltestvérét is megtagadta a színész. Család--Állítják: Ikreket vár Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/csalad/20150916-ikreket-var-jennifer-aniston-az-ok-magazin-szerint.htmlAhogy Jennifer esküvőjével, úgy a várandósságával kapcsolatban is felröppenek időnként pletykák. Nos, az, hogy férjhezment, már biztos, lapinformációk szerint pedig máris babát vár: ráadásul nem is egyet. Nos, mi azért ezt még nem vesszük készpénznek. Család--Megszületett L.L. Junior kisfia http://www.life.hu/csalad/20150916-megszuletett-ll-junior-kisfia.htmlA zenész a Facebookján kiáltotta világgá boldogságát. Család--Íme, a legviccesebb esküvői bakikhttp://www.life.hu/csalad/20150916-eskuvoi-bakik-vicces-osszeallitas.htmlMindenki csodálatos esküvőről álmodik. Csokor, fátyol, hatalmas násznép, fehér esküvői ruha, pisilő kiskutya... Ja nem, arról pont nem. Azonban mégis van, hogy egy-két baki becsúszik a nagy napon.Család--Berki Krisztián kislányával nyomott nyelves szelfithttp://www.life.hu/csalad/20150916-berki-krisztian-sportolo-musorvezeto-kislanyaval-natasa-zselykevel-nyelves-szelfit-keszitett.htmlKinyújtotta a világra a nyelvét a macsó és ezt nem egyedül tette. Ez a legőrültebb apa-lány fotó!Család--Hajdú Milla és Sarka Kata közös képénél nincs ma elbűvölőbbhttp://www.life.hu/csalad/20150916-nagyon-cuki-kozos-kepen-hajdu-milla-es-sarka-kata.htmlElbűvölő szelfit készített Sarka Kata, a család kis kedvencével Millával. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.