nemzőképesség baba projekt George Clooney család terhes Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár szinte már heti rendszerességgel érkeznek a hírek arról, hogy a színész felesége babát vár, most arról írnak a lapok, hogy a sztárnak nem is lehet gyereke.

Amal és George Clooney állítólag már régóta rajta vannak a baba-projekten annak ellenére, hogy mindketten rengeteget dolgoznak. A feszített munkatempó ellenére a lehető legtöbb időt igyekszenek együtt tölteni, és alig várják, hogy gyarapodjon a család.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A baba ugyanakkor mégsem érkezik. Korábban arról szóltak a hírek, hogy Amal kóros soványsága áll a dolog hátterében, most pedig a plasztikaellenes színészről írják, hogy problémái vannak. Tény, hogy Clooney a maga 54 évével abban a korban van, amikor a nemzőképesség már hanyatlik. Ennek ellenére egy közeli ismerős szerint a sztárpár azt szeretné, ha jövőre megszületne a kis Clooney-baba. Mi már alig várjuk!

Jön a második baba Majkáéknálhttp://www.life.hu/csalad/20150918-majoros-hajnalka-ujra-terhes-jon-a-masodik-baba-majkaeknal.htmlMeglepő titokról rántotta le a leplet Majka édesanyja, aki a Best magazinnak úgy nyilatkozott: hamarosan bővül a család, és Hajnalka reménykedik abban, hogy a szíve alatt egy kislány növekszik. CsaládOrigoElképesztő luxusban nyaral a családjával Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20150918-beyonce-enekesno-es-ferje-jay-z-luxusban-nyaral-monacoban.htmlMegromlott házasság és közelgő válás híre ide vagy oda, a sztárvilág koronázatlan királya és királynője a meseszép Monacóban élvezi jól megérdemelt pihenését. Nem is akármilyen körülmények között.Család--Sofia Vergara cuki kisfiából sármos pasi letthttp://www.life.hu/csalad/20150917-sofia-vergara-kisfia-felnott-es-orokolte-az-edesanyja-csodas-genjeit.htmlA hollywoodi színésznőt elnézve az is nagy szó, hogy van egy 22 éves fia, hiszen az alakja még mindig kifogástalan. CsaládOrigoKarrier vagy család? Karrier és család!http://www.life.hu/csalad/20150916-a-csalad-es-a-karrier-osszehangolasa-tatar-csilla.htmlA mai világban a nők kettős értékrend szorításában élnek: egyrészt szeretnének megfelelni konzervatív társadalmunk szerepkövetelményeinek, miszerint az a rendes nő, aki időben férjhez megy, időben szül (minimum kettő gyereket), és a karrierjét mindig a családja mögé rendeli. Másrészt mivel hazánkban több a diplomás nő, mint a férfi, a nők a saját elvárásaiknak, vágyaiknak is szeretnének megfelelni, amikor munkaerőként is meg akarják mutatni, mit tudnak. CsaládThinkstockPirner Alma már a kilencedik hónapban jár - Érzéseiről mesélt a kismama!http://www.life.hu/csalad/20150917-pirner-alma-oszinten-meselt-rajongoinak-a-terhessege-elmult-heteirol.htmlA rúdtánc nagyasszonya pár hét múlva hozza világra első gyermekét, akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra. A kismama a legújabb Facebook bejegyzésében mesél őszintén az eddig megélt élményeiről. CsaládOrigoHelló, világ! Kocsiból cukiskodik Berki Natasa Zselyke http://www.life.hu/csalad/20150917-berki-natasa-zselyke-cuki-mosollyal-inditotta-a-reggelt-es-megy-az-apukajaval-a-bolcsibe.htmlNem tudunk betelni Berki Krisztián kislányával, aki minden reggel elvarázsol minket. Most a bölcsődébe menet integet a világnak, és kíván nekünk szép napot. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.