Ördög Nóráék már a harmadik babát tervezik?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
terhesség kisbaba család Ördög Nóra cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető már két kisgyermek édesanyja, és eddig úgy érezte, hogy egy ideig biztosan nem fog bővülni a család. Mára azonban akár egy újabb csöpség érkezése is szóba kerülhet Nánási Pál és Ördög Nóra családjában. 

Ördög Nóra 3 és fél év sikertelen próbálkozás és 2 sikertelen beültetés után esett teherbe még 2012-ben. Első gyermeke, Mici után nem sokkal a műsorvezető újra várandós lett, és tavaly megszületett tündéri kisfia, Nánási Vencel. A család már csak egy harmadik babával lehetne ennél boldogabb - írja a Best.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Emlékszem, tartottam a kezemben a pozitív terhességi tesztet, és az volt a legelső gondolatom, hogy úristen milyen kevés idő jutott ennek a kislánynak egykeként. Azóta már túltettem magam ezen a dolgon, elég csak arra gondolnom, hogy a második gyerekeknek eleve esélyük sincs egykeelbánásban részesülni, mégis lehetnek boldog és kiegyensúlyozott felnőttek. A várakozás éveiben persze úgy voltunk vele, hogy örülünk, ha ezt az egyet is összehozzuk, de aztán vérszemet kaptunk, és miután Mici megszületett, Palkót sem kellett győzködni, hogy egy ilyen cuki kisbabánál csak egy dolog lehet még cukibb: két cuki kisbaba. (Esetleg három..Meglátjuk)" - mesélte Nóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.