Ó, de édi! Nem csak Sarka Katáéknak lett új kiskutyájuk

Sarka Kata kiskutya Scott Eastwood Clint Eastwood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap játszópajtást kapott a kis Hajdú Milla (vagyis Hajdú Péterék kiskutyája). Na, meg persze a bájos gyerkőcök is. Új kutyus érkezett ugyanis a családba, aki a Tara névre hallgat.

Nagy most a boldogság Hajdú Péter és Sarka Kata családjában. Persze nem ők az egyetlenek, akik úgy döntöttek, magukhoz vesznek még valakit. Így tett Clint Eastwood őrülten jóképű fia is, Scott, aki szintén megosztott egy friss fotót legújabb barátjáról:

Scott és Freddy, a legújabb családtag Forrás: Instagram/scotteastwood

Sztárcsaládok és házi kedvenceik

Te hallottál már Hajdú Milláról, a híres celebcsalád legkisebb tagjáról? Vagy láttad már Schobert Hacsi legutóbbi fotóját? Ne reménykedj, nem a hazai sztárok eltitkolt, törvényen kívüli gyermekeiről rántjuk le most a leplet – az alábbiakban egy sokkal vidámabb, no meg szőrösebb témával foglalkozunk inkább: bemutatjuk nektek a hazai sztárcsaládok méltán híres házi állatait.
Hajdú Milla és Sarka Kata közös képénél nincs ma elbűvölőbbhttp://www.life.hu/csalad/20150916-nagyon-cuki-kozos-kepen-hajdu-milla-es-sarka-kata.htmlElbűvölő szelfit készített Sarka Kata, a család kis kedvencével Millával. Család--Édesen szökken az iskolába Hajdú Péter és Sarka Kata kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150915-hajdu-peter-es-sarka-kata-kislanya-noncsi-imad-iskolaba-jarni-boldogan-megy-be.htmlÓriási változás állt be szeptembertől a celebcsemeték életében. A kis Berki Natasa Zselyke bölcsis lett, a Life.hu sztárszerzőjének, Sarka Katának a kislánya pedig iskolába ment.CsaládSarka Kata és Hajdú Péter kislánya übercuki: Így várja a sulit - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150829-sarka-kata-es-hajdu-peter-kislanya-ubercuk-igy-varja-a-sulit-noncsi.htmlA Life.hu sztárszerzőjének kislánya olyannyira várja, hogy elkezdődjön az iskola, hogy saját naptárt csinált magának és visszaszámolja a napokat.CsaládOrigoMíg Sarka Kata és Hajdú Péter szelfizett, Dávidka bekólázott: Vicces fotó!http://www.life.hu/csalad/20150823-mig-sarka-kata-es-hajdu-peter-szelfizett-kisfiuk-davidka-bekolazott-vicces-foto.htmlA sztárpár épp egy szelfit készített, majd pedig utólag vették észre, hogy a háttérben gyermekük, Dávidka, furcsa arcot vág. A kisfiú persze nem szülei fotóját akarta photobombolni, inkább csak belenyalt apukája italába.Család--Így öleli egymást Sarka Kata és Hajdú Péter - intim fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150717-igy-oleli-egymast-sarka-kata-es-hajdu-peter-intim-foto-veszprembol.htmlAkárki akármit mond, Sarka Kata és Hajdú Péter igenis összeillő pár. Mi sem bizonyítja ezt jobban más, mint a szerelmes fotó, amit Veszprémben készítettek. CsaládOrigo9 éve egy pár Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20150517-9-eve-egy-par-sarka-kata-es-hajdu-peter.htmlA Facebookon tette közzé Péterrel közös fotóját Sarka Kata. Az intim felvétel annak örömére készült, hogy közel egy évtizede egy párt alkotnak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.