Fotós híján szelfikkel dokumentálta esküvőjét a menyasszony - Elképesztő képek!

esküvő fotó szelfi menyasszony házaspár vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen ötlettel állt elő egy tallini jegyespár, akik úgy döntöttek, nem szerződtetnek hivatásos fotóst esküvőjükre, hanem az eseményt maga a menyasszony dokumentálja majd. Az eredmény elképesztő lett!

Be kell vallanunk, ezeknél különlegesebb és meghittebb esküvői képeket még nem láttunk! Nem is csoda, hogy Liisa Luts nem bízta másra a feladatot, hanem saját maga dokumentálta esküvője minden pillanatát, hol vicces, hol megindító szelfikkel. A menyasszony azt nyilatkozta a nagy esemény után, hogy semmiképpen sem szeretett volna szokványos, beállított esküvői fotókat, hanem valami olyasmit, ami csak és kizárólag róluk szól. Az eredményt látva nagyon jól döntött!

/1509/Egy_e201592095754

Berki Natasa Zselykét kirándulni vitték szülei - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150920-berki-natasa-zselyket-az-allatkertbe-vitte-kirandulni-berki-krisztian-es-hodi-pamela.htmlSzülei ezúttal izgalmas kirándulásra vitték a tündéri kis Berki Natasa Zselykét, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte a közös programot. Ettől a kislánytól minden alkalommal el kell olvadni!Család--Kim Kardashian terhescickókat villantott: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150919-kim-kardashian-aki-kanye-westtol-varja-masodik-gyermeket-terhescickokat-villantott.htmlA terhes Kim Kardashian merész fényképet tett közzé az Instagramján. Mellei hatalmasabbak, mint valaha.Család--Erzsébet királynő halad a korral! Skype-on tartja a kapcsolatot unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20150918-erzsebet-kiralyno-skypeon-tartja-a-kapcsolatot-unokajaval-zara-phillipsel.htmlNem is gondolná az ember, hogy a 89 éves uralkodót érdeklik a technikai újítások. Ha azonban unokájáról van szó, Erzsébet királynő mindent megtesz annak érdekében, hogy tartsák a kapcsolatot - akár az interneten keresztül is. Család--Ördög Nóráék már a harmadik babát tervezik?http://www.life.hu/csalad/20150918-ordog-nora-es-parjanal-mar-szoba-kerult-egy-harmadik-gyerek.htmlA csinos műsorvezető már két kisgyermek édesanyja, és eddig úgy érezte, hogy egy ideig biztosan nem fog bővülni a család. Mára azonban akár egy újabb csöpség érkezése is szóba kerülhet Nánási Pál és Ördög Nóra családjában. CsaládFotó: Margitay Klára/Life.huNem lehet gyereke George Clooney-nak?http://www.life.hu/csalad/20150918-george-clooney-szinesznek-talan-nem-lehet-gyereke.htmlHabár szinte már heti rendszerességgel érkeznek a hírek arról, hogy a színész felesége babát vár, most arról írnak a lapok, hogy a sztárnak nem is lehet gyereke.Család--Jön a második baba Majkáéknálhttp://www.life.hu/csalad/20150918-majoros-hajnalka-ujra-terhes-jon-a-masodik-baba-majkaeknal.htmlMeglepő titokról rántotta le a leplet Majka édesanyja, aki a Best magazinnak úgy nyilatkozott: hamarosan bővül a család, és Hajnalka reménykedik abban, hogy a szíve alatt egy kislány növekszik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.