Az apaszerepben is tündököl Benedict Cumberbatch

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
séta fotó baba Benedict Cumberbatch babakocsi Sophie Hunter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és felesége, Sophie Hunter első gyereke június közepén született meg, így már alig vártuk, hogy a színészt kisbabájával a kezében is láthassuk. Most végre eljött ez a pillanat.

Eddig minden szerepében imádtuk a brit színészt, de most kijelenthetjük, hogy az apaszerep áll neki a legjobban. A híresség hétvégén indult sétálni kis családjával, amit a fotósok meg is örökítettek. A picit szerencsére a babakocsiból is kivették, így őt is megcsodálhatjuk a képeken.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Kiderült Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter első babájának neve

A brit színész és felesége végre elárulta, hogy nevezték el június közepén született babájukat. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Így könyörög a hat éves kislány elvált szüleinek: szeressék egymásthttp://www.life.hu/csalad/20150921-a-hat-eves-kislany-egy-videon-konyorog-elvalt-szuleinek-szeressek-egymast.htmlEgy elbűvölő videó került ki a Facebookra, amelyen a hat éves Tiana elvált és elhidegült szüleit oktatja ki arról, hogyan kellene viselkedniük, és arra kéri őket: legyenek barátok.CsaládThinkstockGratulálunk! Apa lesz a Fiesta zenekar alapítója, Knapik Tamáshttp://www.life.hu/csalad/20150921-knapik-tamas-a-fiesta-zenekar-alapitoja-apa-lesz-parja-varandos.htmlTamás, aki több mint két éve van együtt szerelmével, Katával, elárulta: mivel már jóval elmúlt negyven, előbb-utóbb sejtette, hogy eljön az apaságnak is az ideje, ám egyelőre nem nagyon fogta fel, milyen lesz az élete, ha megszületik a baba.Család--Hoppá! Anne Hathaway terhes?http://www.life.hu/csalad/20150920-anne-hathaway-szineszno-a-hirek-szerint-terhes.htmlNagyon sejtelmes fotó készült a minap a gyönyörű színésznőről, aki igyekezett minél bővebb ruhákba burkolózni. Így nem is csoda, hogy sokakban felmerült a kérdés: vajon Anne Hathaway terhes?Család--Királyék a köbön - újra együtt a három testvérhttp://www.life.hu/csalad/20150920-kiraly-viktor-linda-es-benjamin-aranyos-szelfit-lottek.htmlAranyos szelfit lőtt Király Linda, Viktor és Benjamin.CsaládOrigoBerki Natasa Zselykét kirándulni vitték szülei - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150920-berki-natasa-zselyket-az-allatkertbe-vitte-kirandulni-berki-krisztian-es-hodi-pamela.htmlSzülei ezúttal izgalmas kirándulásra vitték a tündéri kis Berki Natasa Zselykét, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte a közös programot. Ettől a kislánytól minden alkalommal el kell olvadni!Család--Ó, de édi! Nem csak Sarka Katáéknak lett új kiskutyájukhttp://www.life.hu/csalad/20150919-nem-csak-sarka-kataknak-lett-uj-kiskutyajuk-hanem-scott-eastwoodnak-is.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap játszópajtást kapott a kis Hajdú Milla (vagyis Hajdú Péterék kiskutyája). Na, meg persze a bájos gyerkőcök is. Új kutyus érkezett ugyanis a családba, aki a Tara névre hallgat.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.