Sörmárkáról nevezte el a fiát Matthew McConaughey bátyja

Forrás: Thinkstock -
Matthew McConaughey név színész család sör gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi szívtipró családjában a bátyja tölti be a fekete bárány szerepét, akinek botrányaitól mindig hangos a sajtó. Most a fiának választott névvel verte ki a biztosítékot. 

Rooster McConaughey annyira szereti a sört, hogy amikor megtudta, hogy apa lesz, rögtön kijelentette: egy ismert sörmárkáról nevezni el a gyermekét. A kisfiú a Miller Lite nevet kapta, aminek nagyon megörültek az italt gyártó cégnél. A büszke apuka a vállalattól egy évre elegendő sört kapott, amit természetesen örömmel el is fogadott - írja a TMZ.

Forrás: Thinkstock
Így könyörög a hat éves kislány elvált szüleinek: szeressék egymásthttp://www.life.hu/csalad/20150921-a-hat-eves-kislany-egy-videon-konyorog-elvalt-szuleinek-szeressek-egymast.htmlEgy elbűvölő videó került ki a Facebookra, amelyen a hat éves Tiana elvált és elhidegült szüleit oktatja ki arról, hogyan kellene viselkedniük, és arra kéri őket: legyenek barátok.CsaládThinkstockEnnél édesebb anya-fia képet még nem láttál Nádai Anikórólhttp://www.life.hu/csalad/20150920-nadai-aniko-kisfia-patrik-jobban-van-edes-anya-fia-kepet-posztolt-a-hiresseg.htmlAhogyan arról korábban hírt adtunk: Nádai Anikó az utóbbi napokban kisfiáért aggódott, akit orvoshoz kellett vinni a szeme miatt. Most azonban egy tündéri anya-fia fotóval tudatta a villággal, minden a legnagyobb rendben Patrik körül. Család--Ó, de édi! Nem csak Sarka Katáéknak lett új kiskutyájukhttp://www.life.hu/csalad/20150919-nem-csak-sarka-kataknak-lett-uj-kiskutyajuk-hanem-scott-eastwoodnak-is.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap játszópajtást kapott a kis Hajdú Milla (vagyis Hajdú Péterék kiskutyája). Na, meg persze a bájos gyerkőcök is. Új kutyus érkezett ugyanis a családba, aki a Tara névre hallgat.Család--Négyen lettek Berkiék: máris bővül a kis család?http://www.life.hu/csalad/20150919-berki-krisztian-es-hodi-pamela-csaladi-fotojahoz-csatlakozott-egy-maki.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela megmutatták kislányuknak a Nyíregyházi Állatparkot. És persze ha már ott voltak, posztoltak is.Család--Íme, hazánk leghíresebb szőrgombócai - Sztárcsaládok és házi kedvenceikhttp://www.life.hu/csalad/20150916-magyar-celebcsaladok-leghiresebb-hazikedvencei.htmlTe hallottál már Hajdú Milláról, a híres celebcsalád legkisebb tagjáról? Vagy láttad már Schobert Hacsi legutóbbi fotóját? Ne reménykedj, nem a hazai sztárok eltitkolt, törvényen kívüli gyermekeiről rántjuk le most a leplet – az alábbiakban egy sokkal vidámabb, no meg szőrösebb témával foglalkozunk inkább: bemutatjuk nektek a hazai sztárcsaládok méltán híres házi állatait. CsaládOrigoGyönyörű képet osztott meg családjáról Nick Vujicichttp://www.life.hu/csalad/20150917-nick-vujicic-a-kez-es-lab-nelkuli-ember-intim-fenykepet-osztott-meg-ujszulott-gyermekerol.htmlNick Vujicic meghitt családi fényképét elnézve rájövünk, mit is jelent valójában a szeretet.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.