Parkoló kocsiban hagyta alvó kislányát Berki Krisztián és Hódi Pamela

Forrás: Instagram/Berki Krisztián -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarázkodni kényszerült a népszerű sztárpár, ugyanis kiszúrták, ahogyan egy bevásárlóközpontban vásároltak, miközben kislányuk, a tündéri Berki Natasa Zselyke a terepjáróban aludt. Mindezt egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen. Akkor most hogy is volt ez?

A hétvége folyamán a Blikk olvasója vette észre Berkiéket: arra lett figyelmes, hogy autójuk a rokkantparkolóban áll, járt a motor, és be van kapcsolva a vészvillogó. Látni vélték azt is, hogy Natkó békésen alszik a kocsiban, szülői felügyelet nélkül...

Forrás: Instagram/Berki Krisztián

A lap természetesen elérte mindkettőjüket, a hírességek pedig tisztázták, mi történhetett azon a napon. "Valóban jártunk ott. A kislányunknak félretetettünk egy kiscipőt, és azért ugrottunk be. Azért álltam le a rokkantparkolóban, mert fél percig tartott, és így pont rá lehetett látni a gyerekre" - nyilatkozta Krisztián, majd hozzáfűzte:

Hódi Pamela is megszólalt az ügyen: "Én nem mentem be, hanem megálltam a bejárati ajtóban. Azért szaladtam oda, hogy meg tudjam mutatni Krisztiánnak, milyen cipőt tetettem félre. Egy pillanatra be is léptem, hogy utánaszóljak, hogy ne 22-est, hanem 23 és felest vegyen. Azért nem is zártuk le a kocsit és hagytuk járni a motort, mert azonnal vissza is ültem az autóba – tette hozzá az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.