Gwen Stefani férje máris elkezdte az agglegény életet

Forrás: AFP/Angela Weiss -
agglegény ház válás Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani háza táján annak ellenére sincsenek sötét felhők, hogy augusztusban kiderült: tizenhárom év után elválnak férjével. Férje már megtette az első lépéseket a szingliség útján.

Gwen Stefani és férje, Gavin Rossdale valósággal sokkolták a közvéleményt, amikor bejelentették, hogy 13 év házasság után elválnak. A 49 éves Gavin azóta nem tétlenkedett, máris vásárolt egy ingatlant, ahol folytathatja életét. Egy informátor szerint a férfi nem költözött messze, az énekesnőtől csupán húsz percre található új otthona, így három közös gyermeküket bármikor láthatja. A forrás szerint a napokban igen kisimultan mutatkozott Gwen egyáltalán nem haragszik Gavinre, gyermekeitől sem akarja eltiltani, békés módon zajlik közöttük a válási procedúra.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale Forrás: AFP/Angela Weiss
Te jó ég! Gwen Stefani is elviaszbábusodotthttp://www.life.hu/trend/20150925-gwen-stefani-arca-furcsa-viaszbabu-szeru.htmlAjjaj, kicsit megszaladt a tű/szike/szilikonos fecskendő Gwen Stefani arcán. Az énekesnő szinte alig hasonlít saját magára. TrendNorthfotoElolvadunk! Kisfiával kirándul Gwen Stefanihttp://www.life.hu/csalad/20150727-gwen-stefani-enekesno-kisfiaval-kirandul-montanaban.htmlAz énekesnő családjával nyaral Montana államban, ahol rengeteget kirándulnak. Az énekesnő Instagram oldalán áradozott a természet szépségéről.Család--Itt a vége: válik Gwen Stefani és Gavin Rossdalehttp://www.life.hu/intim/20150804-valik-gwen-stefani-es-gavin-rossdale.htmlÚgy fest, ez a nyár a sztárválások éve: Ben Affleckék után most Gwen Stefaniék adták be a válópert. Intim--Gwen Stefani fura frizurával sokkol - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141219-heti-stilusmustra-szerepel-benne-gwen-stefani-rihanna-cameron-diaz-reese-witherspoon.htmlValószínűleg a világsztárok is az ünnepre készülnek a vonulás helyett, ezért is untuk el magunkat a hét ruháit nézegetve. Már alig várjuk a januárt, amikor beindul a díjátadószezon - addig is lássuk, hogyan szerepeltek a héten a filmcsillagok. Következzen a Life.hu stílusmustrája.TrendAFPMegszületett Gwen Stefani harmadik kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140302-megszuletett-gwen-stefani-es-gavin-rossdale-harmadik-gyermeke.htmlFebruár utolsó napján megszületett az énekesnő harmadik gyermeke.Család--Gwen Stefanit behálózták a magyarokhttp://www.life.hu/sztarok/20140527-gwen-stefani-enekesnot-behaloztak-a-magyarok-noszaly-sandor-es-hargitai-bea.htmlEgyre több magyart ismer meg Gwen Stefani. Az énekesnő teniszoktatója Noszály Sándor, aki a napokban újabb közismert magyarokat mutatott be a világsztárnak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.