Megható sztori! 4 éves koruk óta szeretik egymást

Forrás: Thinkstock -
házasság sztori megható szerelem gyermekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisgyermekek voltak, amikor megismerték egymást, és ma már boldog házasok. Ez az igazi szerelem!

A pár még az óvoda első napján ismerkedett meg egymással, ahol Ross Helennek címzett első mondata ez volt: Ne kövess már állandóan! Ez bár nem hangzik túl bíztatónak, a szerelem idővel mégis fellángolt közöttük, majd később össze is kötötték az életüket. - írja a Daily Mail.

Kattitns ide a házassági fotókért!

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"Ross, és én egész életünkben egymás mellett voltunk. Én voltam az első nő az életében. Nem is jut eszembe olyan időszak, amikor ne lett volna az életem része. Mikor ezt bárkinek elmeséljük, szinte azonnal ledöbbenek, és rögtön megkérdezik: ti soha nem voltatok senki mással? Mi pedig büszkén vállaljuk fel, hogy csak egymást szeretjük." - mesélte Helen, aki már három tündéri gyermek édesanyja.

"A gyermekeink ugyan abba az óvodába, és ugyan oda járnak játszani, mint ahol anno mi megismerkedtünk. Igaz az egyetemi évek alatt csak hetente egyszer találkoztunk, a telefon, és a tonnányi levél segített a kapcsolattartásban." - tette hozzá a nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.