Perverz! 12 éves lánya exét rontotta meg az anya

Forrás: Thinkstock -
tinédzser pedofil anya perverzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő 12 éves lánya és barátja szakítottak. Az asszony kihasználta a helyzetet, és kikezdett a tinédzser fiúval.

Egy negyvenéves nő lecsapott 12 éves lánya barátjára, mikor a fiatalok szakítottak. Heather Phillips már akkor mondta lányának, hogy milyen helyes a fiú, mikor bemutatta neki. Flörtölni kezdett vele, állítólag az a mondat is elhagya az asszony száját, milyen kár, hogy a srác nem vele jár, hanem lányával.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Mikor a tinik kapcsolatának vége lett, Phillips továbbra is kereste a fiút, és találkozóra is hívta egy parkba. A randi alatt a nő egyre erőszakosabb lett - mondta a fiú később a rendőrségnek. Még szexelnie is kellett a gyereknek vele, pedig nem akart. Egy másik találkozó alkalmával a nő zsebkést rántott, és azzal győzte meg a tinit, hogy lefeküdjenek újra.

Az asszony közölte a 15 éves fiúval, hogy gyereket vár tőle. A gyereknél ez tette be a kaput. Szólt a szüleinek a nő fenyegetőzéseiről, és arról, hogy mit tett vele. A rendőrök elfogták a perverz Phillipset és börtönbe került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.