Nem akarta, hogy elvegye a gyámhivatal a gyerekét, ezért kilökte az ablakon

Forrás: Thinkstock -
gyámhivatal gyámhatóság szörnyűség Tatabánya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tatabányai nő gyereke túl sokat hiányzott az óvodából, így a gyámhivatal védelembe vette. A nő félt, hogy elveszik kislányát, ezért kilökte második emeleti lakásuk ablakából, majd utána ugrott.

Kilökte kislányát a második emeleti lakásuk ablakából egy tatabányai nő, majd utána ugrott. A kemma.hu arról számolt be, a nő azért követte el a szörnyű tettet, mert félt, hogy a gyámhivatal elveszi a gyereket. Férjével is összeveszett az asszony, ezért döntött úgy, hogy megöli magát és a kislányt is. Mindketten túlélték a zuhanást. A gyerek súlyos sérüléseket szenvedett, sokáig életveszélyes állapotban volt.

Forrás: Thinkstock

A nőt 11 év fegyházra ítélték, a gyerek hivatalos nevelőszülőhöz került.

Ha rosszkor jön a baba: Abortuszon átesett nők történeteihttp://www.life.hu/csalad/20150928-abortusz-tortenetek-elet-a-terhessegmegszakitas-utan.htmlBármelyik nő kerülhet olyan élethelyzetbe, mikor a terhességi teszt két kis csíkja láttán az öröm helyett mérhetetlen kétségbeesés önti el a szívét. A terhességmegszakítás a nők személyes döntése, de annak, aki ezt az utat választja nem csak a saját bűntudatával kell megküzdenie, hanem a társadalom gyakran elítélő, álságos hozzáállásával. Család--Czippán Anett újra anya lesz?http://www.life.hu/csalad/20150930-vajon-czippan-anett-ujra-anyai-oromok-ele-nez.htmlHoppá! Numerológus volt Czippán Anett és Váczi Gergő vendége a reggeli beszélgetős műsorban. Horváth Mária jóslásából érdekes dolog derült ki... Család--Így indul a reggel Berki Natasa Zselykénél - Imádnivaló fotó!http://www.life.hu/csalad/20150930-berki-krisztian-es-hodi-pamela-lanyanal-berki-natasa-zselykenel-igy-indul-a-reggel.htmlMesével, kutyasimogatással és hatalmas mosollyal indítja a reggelt a tündéri Berki Natasa Zselyke, mielőtt elindulna a bölcsibe. Hát nem édes? Család--Megható üzenetet hagyott a halálos beteg kisfiú a szüleinek http://www.life.hu/csalad/20150930-igy-bucsuzott-szuleitol-a-halalos-beteg-kisfiu-meghato-uzenet.htmlA hatéves Leland Shoemake a világ legszomorúbb üzenetét hagyta hátra a halála után, melyet a szobájában rejtett el. A szülők ezt megtalálták, és most a nyilvánosságnak is megmutatták. CsaládOrigoŐrjöng a palota Sarolta hercegnő és György herceg lesifotója miatthttp://www.life.hu/csalad/20150929-sarolta-hercegno-es-gyorgy-herceg-lesifotoja-miatt-orjong-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlEz a nap is eljött: első alkalommal látott világot Sarolta hercegnőről olyan fénykép, amelyet szülei, Katalin és Vilmos beleegyezése nélkül közölt egy ausztrál női magazin. Család--Roberto konyhája: Gyömbéres-narancsos répatortahttp://www.life.hu/csalad/20150925-rostas-robert-a-life-hu-sefje-gyomberes-narancsos-repatortar-keszit-recept.htmlNincs is finomabb a házi répatortánál, főleg ha van hozzá egy tuti recept. Sokáig kerestem, majd alakítgattam a receptet, hogy könnyed és omlós legyen a tészta. Nemrégiben a 6 éves unokahúgom születésnapján aratott nagy sikert, őszinte mosollyal és zsivajjal jelezték a lurkók, hogy mennyire finom. Ajánlom mindenkinek, hogy nektek is legyen egy szuper répatortareceptetek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.