Kiderült! Óriásbébit hord a szíve alatt Pirner Alma

óriásbébi szülés panasz terhes Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc királynője, ha minden igaz, 2 és fél hét múlva ad életet gyermekének, aki egy igazi óriásbébi lesz.

„Bár egyre nehezebb, de panaszra semmi okom még mindig. A Picikénk óriásbèbi, már most 3300g körül van. A visszaszámlàlás elkezdődött!” – írta Facebook oldalán egy októbert köszöntő kép mellé a terhesen erotikus fotókon pózoló Pirner Alma, aki már a babaszobát is megmutatta követőinek.

Forrás: Facebook/ Pirner Alma
Kate Winslet szuper anya! Erre tanítja lányát!http://www.life.hu/csalad/20150803-kate-winslet-szineszno-pozitiv-testkepre-neveli-lanyat.htmlAhogy sok más nő, Kate Winslet is sokszor bizonytalan volt és önértékelési problémákkal küzdött. Arra azonban nagyon odafigyel, hogy lányának ezen ne kelljen keresztülmennie. CsaládBerki Natasa Zselyke felkapta apukája cipőjét - Csónakázni tudna bennehttp://www.life.hu/csalad/20151001-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-cipojeben-csonakazik.htmlBerki Natasa Zselyke cukiskodásának sosem lesz vége. A sztárcsemete ismét huncutkodott egy jót. Család--Ha rosszkor jön a baba - Abortuszon átesett nők történeteihttp://www.life.hu/csalad/20150928-abortusz-tortenetek-elet-a-terhessegmegszakitas-utan.htmlBármelyik nő kerülhet olyan élethelyzetbe, mikor a terhességi teszt két kis csíkja láttán az öröm helyett mérhetetlen kétségbeesés önti el a szívét. A terhességmegszakítás a nők személyes döntése, de annak, aki ezt az utat választja, nemcsak a saját bűntudatával kell megküzdenie, hanem a társadalom gyakran elítélő, álságos hozzáállásával. Család--Majka kisfiától kiakad a cukiságmérő - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150930-majka-kisfianak-oszi-szettje-egyszeruen-zabalnivalo.htmlBiztosak vagyunk benne, hogy ez a fiú egyszer rengeteg lánykának fogja elrabolni a szívét! Az énekes által feltöltött fotó láttán egyszerűen elolvadtunk. CsaládOrigoPerverz! 12 éves lánya exét rontotta meg az anyahttp://www.life.hu/csalad/20150930-12-eves-lanya-exevel-jott-ossze-az-anya.htmlEgy nő 12 éves lánya és barátja szakítottak. Az asszony kihasználta a helyzetet, és kikezdett a tinédzser fiúval. CsaládThinkstockÖsszeomlott Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjének édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20150930-osszeomlott-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnojenek-edesanyja.htmlGyógyszer-túladagolással vetett véget az életének Cathriona White, egy nappal azután, hogy Jim Carrey szakított vele. Édesanyja összeomlott a hír hallatán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.