Király L. Norbi: "Azt hitték, az érettségi után továbbtanulok..."

Völgyesi Gabi Király L. Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanya, jogász, énekesnő, szerető feleség, szupersztár egy személyben. Völgyesi Gabi mindegyik szerepében szívesen tetszeleg, ahogy Király L. Norbi is, aki még azt is elárulta, hogy milyen elvárások voltak vele szemben az érettségi után.

A két híresség a Life.hu kamerái előtt beszélt a meghatározó döntésekről, a kudarcokról és az álmokról:

Támogatott tartalom.

A szakítás után csajozni ment Jim Carrey – Ez vezetett barátnője öngyilkosságához?http://www.life.hu/sztarok/20151001-jim-carrey-bulizni-ment-cathriona-whitetal-valo-szakitasa-utan.htmlAhogy azt Life.hu megírta, a színész fiatal barátnője, a 28 éves Cathriona White szakításuk után néhány nappal öngyilkos lett. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik Bálint Antónia kálváriája: 13 millióval lóg gyermeke apjának?http://www.life.hu/sztarok/20151001-balint-antonia-kalvariaja-tovabb-gyuruzik-13-millioval-log-gyermeke-apjanak.htmlToncsi ismét bíróságon járt. Úgy tudni, 17 milliót követel gyereke apjától, a férfi szerint azonban a volt szépségkirálynő lóg neki 13 millióval. Vajon mikor lesz vége Bálint Antónia kálváriájának? TV + SztárokOrigo"Arany- és platinalemezeket akarunk" - Gáspár Győző újra énekelni foghttp://www.life.hu/sztarok/20151001-gaspar-gyozo-kunovics-katinka-es-volgyi-zsuzsi-ujra-egyutt-a-romantic-formacio.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Győzike ismét színpadra fog állni, méghozzá nem is akárhogy. Újra összeáll ugyanis régi zenekara, a Romantic. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi szomszédai ledöbbentek - Ellentmondásos nyilatkozatok a mulatóskirályról http://www.life.hu/sztarok/20150930-lagzi-lajcsi-szomszedai-megszolaltak.htmlEddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. TV + Sztárok--Keresztes Ildikónak óriási sikere volt Spanyolországban!http://www.life.hu/sztarok/20150930-keresztes-ildiko-enekesnonek-oriasi-sikere-volt-spanyolorszagban-ahol-spontan-fellepesere-hivtak.htmlNyaralásán szólította meg Ildikót egy spanyol énekesnő és felkérte egy közös éneklésre, melyre örömmel igent mondott. TV + Sztárok--Lilu zombikkal a fején menőzikhttp://www.life.hu/sztarok/20150930-lilu-egy-meno-zombis-sapkat-kapott-az-enekestol-majkatol.htmlMicsoda sapka! A Walking Dead rajongók egyszerre sikíthattak fel, amikor meglátták az RTL Klubos műsorvezető új szerzeményét, melyet egy barátjától kapott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.